Ve bu iş bitti: Altay Bayındır'ı duyurdular! 4 yıllık imza hayırlı olsun...

Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2024 Salı 15:30:00

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2024 Salı 17:21:00

Altay Bayındır cephesinde transfer hareketliliği devam ediyor. Manchester United forması giyen milli kaleci, geçtiğimiz sezon Kırmızı Şeytanlar'da yeterli forma şansı bulamamıştı. Öte yandan İngiliz basını, Altay Bayındır'ın transfer olacağı adresi duyurdu. İşte detaylar…

Altay Bayındır, 2023 yılında Manchester United'a transfer olmuştu. Ancak milli kaleci Kırmızı Şeytanlar'da forma şansı bulmakta zorlandı. Zira yine 2023 yılında Manchester United'a transfer olan Andre Onana, milli kaleciyi geride bıraktı.

Kariyerini daha çok forma giyeceği bir kulüpte sürdürme kararı alan Altay Bayındır'a İskoç ekiplerinden Celtic talip oldu.

CELTİC, ALTAY BAYINDIR'I İSTİYOR

Joa Hart'ın kariyerini sonlandırmasının ardından Celtic, kaleci arayışına hız kesmeden devam ediyor. Bu noktada geçtiğimiz sezon Manchester United'da yeterli forma şansı bulamayan Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor. İngiliz basınında çıkan habere göre; Celtic, milli kaleciyi renklerine bağlamak için transfer çalışmalarını hızlandıracak.

Altay Bayındır'ın Celtic için birinci öncelik olduğu öne sürüldü. Ayrıca 26 yaşındaki milli kaleci için 4 yıllık sözleşme teklif edileceği aktarıldı.

MANCHESTER UNİTED'DA KALECİ ARAYIŞI

Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'ın kaleci arayışı içinde olduğu belirtildi. Bu noktada yönetimden Andre Onana ile rekabete girebilecek hatta kaleyi devralabilecek bir transfer yapmak istediği aktarıldı.

Erik ten Hag'ın Kamerunlu milli kalecinin inişli çıkışlı performansı ve Altay Bayındır'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı, üst seviye bir kaleci takviye yapmak istediği haberin detayları arasında bulunuyor.

2023-2024 SEZONU PERFORMANSI

Altay Bayındır, Manchester United ile bir sezon geçirdi. Ancak milli kaleci sadece tek maça çıktı. Öte yandan Altay Bayındır'ın güncel piyasa değeri, 10 milyon euro.