Ve bu iş bitti: Kim Min-Jae geri dönüyor! Yılın transferi gerçek oluyor

Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2024 Cuma 10:07:00

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2024 Cuma 10:07:00

Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçmiş yıllarda İtalyan ekibi Napoli'de forma giyen stoper için farklı bir Serie A devi devreye girdi. İşte Kim Min-Jae transferi ile ilgili detaylar…

Kim Min-Jae, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bir dönem forma giymişti. Başarılı performansı sonucunda İtalyan ekiplerinden Napoli'ye transfer olan stoper, daha sonra Bayern Münih'in yolunu tutmuştu.

Bayern Münih'e 50 milyon euroya transfer olan Kim Min-Jae için Napoli'nin yanı sıra farklı bir Serie A devi düğmeye bastı.

İNTER KİM MİN-JAE'NİN PEŞİNDE

İtalyan basınında çıkan haberlere göre İnter, Kim Min-Jae'yi Fenerbahçe döneminden beri takip ediyor. Ayrıca Napoli'ye katılana kadar transfer edilecek potansiyel isimler arasında görülüyordu.

Öte yandan İnter'in Kim Min-Jae düşüncesi tekrardan canlandı. Çıkan haberlere göre İnter, Bayern Münih'ten 27 yaşındaki stoperi kiralık olarak talep etti. Ancak Kim Min-Jae'nin takımı, gelen teklifi reddetti ve sadece kalıcı olarak satmaya olumlu baktığını belirtti.

Çıkan haberlerin devamında, Stefan de Vrij ile Suudi Arabistan ekiplerinin ilgilendiği kaydedildi. Stefan de Vrij'in Suudi Arabistan'a transfer olması durumunda, Kim Min-Jae'nin önemli bir hedef haline geleceği belirtildi.

İlerleyen süreçte Stefan de Vrij transferinin tamamlanması durumunda, İnter'in Kim Min-Jae transferinin gerçek olması bekleniyor. Ek olarak 27 yaşındaki stoperin 2028 yılına kadar Bayern Münih ile sözleşmesi bulunuyor.

2023-2024 SEZONU PERFORMANSI

Kim Min-Jae 2023-2024 sezonunda; DFL-Supercup, DFB Pokal, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da toplam 36 mücadeleye katıldı. Süre aldığı süreçte, 1 gol atmasının yanı sıra takımına 2 asist katkısında bulundu.