Ve sonunda bitti: Alexander Sörloth'un yeni adresi belli oldu! Resmen imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2024 Cumartesi 16:32:00

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2024 Cumartesi 16:32:00

Alexander Sörloth transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Norveçli santraforun ismi birçok farklı takım ile anılmıştı. Öte yandan yeni adresi belli oldu. İşte Alexander Sörloth transferi ile ilgili detaylar…

Alexander Sörloth, 2019 yılında Crystal Palace'dan Trabzonspor'a kiralık olarak transfer olmuştu. Bir dönem Süper Lig forması giyen Norveçli santrafor, 2020 yılında Crystal Palace'dan Leipzig'e transfer olmuştu. Devam eden süreçte, Real Sociedad forması da giyen Alexander Sörloth, halihazırda Villarreal'de mücadele ediyor.

ATLETİCO MADRİD TRANSFERE ADIM ADIM YAKLAŞTI

Alexander Sörloth transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Norveçli santraforun ismi birçok farklı takım ile anılıyordu. Öte yandan İspanya basını, Alexander Sörloth'un yeni adresini duyurdu.

Çıkan haberde, 28 yaşındaki santraforun Atletico Madrid'e imza atacağı kaydedildi. Zira Atletico Madrid ve Villarreal anlaşmaya vardığı, Alexander Sörloth'un sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi. Devamında ise, Atletico Madrid'e imza atacağı kaydedildi.

ALEXANDER SÖRLOTH'DAN 41 MAÇTA 26 GOL

Alexander Sörloth 2023-2024 sezonunda; Kral Kupası, Avrupa Ligi, LaLiga'da mücadele etti. Toplam 41 maça çıkan Norveçli santrafor, 26 gol atmasının yanı sıra takımına 6 asist katkısında bulundu.

Öte yandan Alexander Sörloth'un piyasa değeri, 25 milyon euro.