0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Haziran 2024 Perşembe 13:40:00 - Güncelleme:27 Haziran 2024 Perşembe 13:40:00

En değerli Harry Potter eseri... Rekor fiyata satıldı!

Dünya çapında kitapları ve filmleri ile dikkat çeken Harry Potter serisi ilgi görmeye devam ediyor. Serinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın ilk baskı çizimi 1,9 milyon dolara alıcı buldu.

İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından yedi kitap olarak kaleme alının Harry Potter eserleri serisi dünyada sevenleri tarafından ilgi çekmeye devam ediyor.

Harry Potter fantastik roman serisi kadar kitaplardan uyarlanan filmler de oldukça beğeniliyor.

Gerek kitapları gerekse de filmleriyle dünya çapında yakalanan başarı ile Harry Potter her anlamda ilgi görmeye devam edecek gibi görünüyor.

Serisinin ilk kitabı olan Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın orijinal çizimi müzayedeye çıkmıştı.

Dünya'da satış rekorları kıran serinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın 400 ila 600 bin dolara alıcı bulunması bekleniyordu.

1997 yılında piyasaya çıkan Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın ilk baskısı için hazırlanan suluboya çizimi açık artırmaya çıktı.

Suluboya çizimi 1,9 milyon dolara alıcı buldu.

"Dünyanın En Hızlı Satan Kitabı" ve "Dünyanın En Çok Satılan Çocuk Romanı" unvanlarını elde eden Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın orijinal suluboya çizimi olan eser, "şimdiye kadar açık artırmada satılan en değerli Harry Potter eseri" olarak kayıtlara geçti.

Etiketler : harry potter harry potter ve felsefe taşı harry potter ve felsefe taşı çizim
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX