Haftalık burç yorumları (14-20 Eylül) Bu hafta burçların mesajı ne? Tutulma enerjisine adım adım ilerliyoruz

Yayın Tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 07:53:00

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 07:53:00

14-20 Eylül haftalık burç yorumları merak ediliyor. Haftanın şanlı burçları hangileri? Aşk, evlilik, kariyer, sağlık, para ve eğitim konularında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor. Geçmişte kalan ilişkileri sorunlarını gündeme getirebilir. İlişkilerde ayrılığın eşiğinde olanlar son noktayı koymanızı sağlayabilir. Olayları tümsel bir şekilde değerlendirerek fark edemediğimiz pek çok şeyi fark etmemizi sağlayacak. Devamı haberimizde. İşte, Astrolog Dr. Şenay Devi'den haftalık burç yorumları...

Gökyüzünün bu hafta bizlere mesajı ne? Haftalık burç yorumları merak ediliyor. 14-20 Eylül haftasında burçları neler bekliyor? Astrolog Dr. Şenay Devi haftalık burç yorumlarını sizler için kaleme aldı.

18 Eylül'de gerçekleşecek. Geçmişte kalan ilişkileri sorunlarını gündeme getirebilir. İlişkilerde ayrılığın eşiğinde olanlar tutulma enerjisiyle Ketu'nun etkisi son noktayı koymanızı sağlayabilir. Jüpiter'in Venüs'le açıları sakin kalıp olayları tümsel bir şekilde değerlendirerek fark edemediğimiz pek çok şeyi fark etmemizi sağlayacak. Bu hafta boyunca Plüton Oğlak seyri ruhumuzun derinliklerinde yara açanların en hassas oldukları yerden korktuklarını yaşayacağı enerjilerle dolu. Akışta ve kabulde kalalım.

Astrolog Dr. Şenay Devi'den 21-27 Haziran haftalık burç yorumları...

KOÇ: Güç ve dönüşüm gezegeni Plüton, 1 Eylül 2024'te 19 Kasım 2024'e kadar Oğlak burcunda retroda ve bizim ömrümüz boyunca geri dönmeyecek. Önemli bir dış gezegen yön değiştirdiğinde, genellikle onu çevreleyen haftada büyük değişimler ve dönüşümler yaşarız. Şimdi bu zamana dikkat edin. Sizin için Uranüs gelir veya kaynaklarla ilgili değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha kariyerinize ve hırslarınıza dikkat çekecektir.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN.