Kendall Jenner'ın başlattığı yeni trend! Bisou Fransız ruj tekniği nedir?

Yayın Tarihi: 02 Ekim 2024 Çarşamba 10:17:00

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2024 Çarşamba 10:17:00

Günümüzde sosyal medya araçlarının yaygın kullanılması ile birlikte her geçen gün yeni bir trend karşımıza çıkıyor. Daha çok makyaj uygulamaları üzerinden çıkan bu akımlara Kendall Jenner ile bir yenisi daha eklendi. “Bisou" Fransız ruj tekniği nedir, nasıl uygulanır? İşte detaylar…

Cildinizin her mevsim ihtiyaçları değişebiliyor. Örneğin yazın daha ışıltılı makyajlar yapılırken, kışın nemlendiriciliği yüksek ürünler tercih edilebiliyor. Çoğu zaman herkes tarafından sıkça kullanılan sosyal medya araçlarında ortaya çıkan akımlar da bu değişimlere uygun olarak değişiklik gösteriyor. Şimdi ise dudaklarınızın daha doğal bir görünüme kavuşmasında oldukça etkili olacak yepyeni bir akım viral oldu. Bu akımın uygulaması oldukça basit fakat görüntüsü itibarıyla oldukça dikkat çekici. Hadi gelin Kendall Jenner'ın başlattığı ve bir Fransız ruj tekniği olan "Bisou" nedir, nasıl uygulanır hep birlikte bakalım.

BİSOU FRANSIZ RUJ TEKNİĞİ NEDİR?

Renkli bir ruj ile uygulanan bu akım; dudağa sürülen rujun elle dağıtılması ile doğal bir görünüm elde edilmesi olarak tanımlanabilir.

NASIL UYGULANIR?

Elinizdeki herhangi bir renkli ruju alın. (örneğin kırmızı rengini tercih edebilirsiniz.)

Dudağınızın bir kısmına uygulayın. (Sadece orta kısımlarına uygulayabilirsiniz.)

Daha sonra dudağınızın boş kalan kenar kısımlarına sürdüğünüz ruju elinizle dağıtarak yayın. Bu şekilde doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.