Türk kahvesine 2 damla eklemeniz yeter! Limonlu kahve vücuttaki yağları cayır cayır yakıyor

Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2024 Perşembe 20:59:00

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024 Perşembe 20:59:00

Türk kahvesi bağımlılarına müjde! Türk kahvesine 2 damla limon suyu eklediğinizde ne oluyor biliyor musunuz? Tahmin bile edemezsiniz! Türk kahvesine limon suyu eklediğinizde metabolizmanız adeta uçuyor, yağlar cayır cayır yanıyor. Peki, hızla zayıflatan mucize karşımın detayları neler? İşte ayrıntılar...

Güne Türk kahvesi ile başlayanlara tüyo! Hem kahve hem de limon çok güçlü antioksidanlar içeriyor. Antioksidanlar ise serbest radikallerle savaşarak hücre hasarının önüne geçiyor. Bu sayede kahve ve limonun içerisindeki antioksidanlar vücut sağlığını korur ve hasara karşı önlem alır. Ayrıca hastalık risklerine karşı da kalkan oluşturur.

BAŞ DÖNDÜRÜCÜ LEZZET

Kahve doğal bir uyarıcı olduğu için enerji seviyenizin artmasına sebebiyet verecek, Limonlu Türk kahvesi ise serinletici lezzetiyle baş döndürebilir. Ayrıca limon, sindirim sisteminizi düzenlemeye de yardımcı olabilir.

C VİTAMİNİ DEPOSU

Limonlu Türk kahvesi C vitamini açısından zengin olduğu için bağışıklık sistemini destekler. Ayrıca mide sorunlarına da iyi gelen limonlu kahveyi yine de rahatsızlıkları olanlar için önermek doğru olmaz.

İŞTE LİMONLU TÜRK KAHVESİ YAPIMI

Kilo verme konusunda da oldukça yardımcı olan limonlu Türk kahvesini hazırlamak ise oldukça kolay! İşte nefis lezzetli limonlu kahve yapımı...

Malzemeler neler?

1 yemek kaşığı Türk kahvesi

1 su bardağı sıcak su

Yarım limon suyu

Nasıl yapılır?

İlk olarak su, limon suyu ve Türk kahvesini yukarıdaki belirtilen ölçekler dahilinde bir bardağa alalım. Daha sonra tam kıvama gelinceye kadar karıştıralım. İşte limonlu Türk kahveniz hazır, afiyet olsun!