Gönül Dağı'ndan neden ayrıldığını 2.5 yıl sonra ilk kez açıkladı

Yayın Tarihi: 21 Ekim 2024 Pazartesi 10:49:00

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2024 Pazartesi 10:49:00

Gülsim Ali İlhan, iki sezon boyunca Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteri ile büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Ancak ani ayrılığı ve karakterinin dramatik sonu, izleyicileri derinden etkiledi. İlhan, uzun süren sessizliğini bozarak ayrılığın perde arkasındaki detayları ilk kez paylaştı.

Başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan, iki sezon boyunca canlandırdığı Dilek karakteri ile ekranların sevilen yüzü oldu. Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile yakaladığı uyum ve sergilediği performansla geniş bir hayran kitlesine hitap eden İlhan, projeden ayrıldıktan sonra uzun süre sessiz kaldı.

AYRILIĞIN SEBEBİNİ AÇIKLADI

Ünlü oyuncu iki yılın ardından, yaptığı açıklamayla bu sessizliğini bozdu ve ayrılığının nedenini açıkladı. İlhan, "Hikaye gereği öyle bir yol aldık. Hayırlısı olsun diyelim." dedi.

"BİR MASALDI AMA YARIM KALDI"

Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisindeki Dilek karakteriyle özdeşleşmiş, dizideki rolüyle büyük beğeni toplamıştı. Ancak iki sezonun ardından projeden ayrılan oyuncu, iki yıl süren sessizliğini bozdu ve ayrılığın nedenlerini anlattı. İlhan, dizinin senaryosunun yarım kaldığını ve Taner ile Dilek'in mutlu bir aile tablosunu görmek istediğini söyledi. "Bir masaldı ama yarım kaldı" diyen İlhan, ayrılığın ardındaki duygusal boyutu gözler önüne serdi.

DİLEK'İN VEDA SAHNESİ

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakteri, doğuma az bir zaman kala yaşadığı tehlike sonucunda hayatını kaybetti. Bu dramatik sahne, dizinin hayranlarını derinden etkilerken, Taner'in gözyaşları izleyicilerin hafızalarına kazındı. Dilek'in veda sahnesi, dizinin en unutulmaz anlarından biri oldu ve İlhan'ın performansı izleyiciler tarafından övgüyle karşılandı.

Gönül Dağı 149. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Gönül Dağı'nda Taner'in babası ortaya çıkıyor! İşte ağızları açık bırak yeni sezon fragmanı