MasterChef'te Deniz gitti, Şirin geldi! Büyük lokma ye, büyük konuşma

Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 10:24:00

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 10:24:00

MasterChef'te Deniz elendi, yerine Şirin geldi. Deniz'in elenip yerine Şirin'i gelmesi, sosyal medyada büyük ses getirdi.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim Deniz oldu. Söylem ve tavırlarıyla hem yarışmacı arkadaşlarının hem de programı izleyenlerin tepkisini toplayan Deniz, MasterChef'e vedasında sert sözler kullandı ve yazısında, "MasterChef platformu ne kadar kaliteli olsa da olsun, Acun Medya gibi mükemmel bir projede (istisnalar hariç) diğer yarışmacıların bir o kadar kaliteli olmasını beklerdim." ifadesini kullandı.

Vedasıyla konuşulan Deniz'in yerine gelen isim de belli oldu. Yedekler arasından yarışmaya katılmaya hak kazanan isim, Şirin oldu. Şirin'in Deniz'in yerine gelen isim olması, sosyal medyada "ilahi adalet" olarak tanımlandı.

MASTERCHEF'TE DENİZ GİTTİ, ŞİRİN GELDİ

Deniz henüz ana kadronun belirlendiği dönemde, kendisinden farklı grupta yarışan Şirin için, "Ben yukarıdayım, sen aşağıdasın" şeklinde bir cümle kurmuştu. Deniz'in bu tarz benzer söylemleri sonrası şeflerden uyarılar da gelmişti.

Yedeklerden Şirin'in ana kadroya geçip Deniz'in elenmesi sosyal medyada, "İlahi adalet diye bir şey var", "Büyük konuşmayacaksın bu hayatta" şeklinde yorumlar aldı.