Serdar Ortaç 'Kumarda ne kadar para kaybettin?' sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı! İtiraf gibi açıklama

Yayın Tarihi: 25 Eylül 2024 Çarşamba 10:34:00

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2024 Çarşamba 10:34:00

Serdar Ortaç yaşadığı kumar bağımlılığından kurtulduktan sonra kötü alışkanlıklarını da bıraktı. Yeni bir yaşama başlayan ve sağlığına kavuşmayı hedefleyen Serdar Ortaç itiraf niteliğinde açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, "Kumarda ne kadar para kaybettin?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı. İşte çok konuşulan o açıklama...

Ünlü müzisyen Serdar Ortaç, söylemleri ve paylaşımlarıyla magazin dünyasının gündeminden düşmüyor.

54 yaşındaki Serdar Ortaç, yaşadığı kumar bağımlılığından kurtulduktan sonra kötü alışkanlıklarını da bıraktı.

Yeni bir yaşama başlayan ve sağlığına kavuşmayı hedefleyen şarkıcı Serdar Ortaç, YouTube'da katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni bir yaşama başlayan ve sağlığına kavuşmayı hedefleyen Serdar Ortaç itiraflarıyla dikkat çekti.

"Ev sahibi olmakta şart değil, kira da olur." diyen Serdar Ortaç, "Bir evin olsun bir tane gidebilecek araban olsun. Hadi araba da olmasın bir evin olsun ama ailen olsun." ifadelerini kullandı. Ortaç, "Arsa marsa 5- 10 tane bunları çocuklarına bırakacaksın zaten. Çocuklar da yiyecek onları ne yapacak bilmiyorum." dedi.

SERDAR ORTAÇ KUMARDA NE KADAR PARA KAYBETTİ?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı programda "Kumarda ne kadar para kaybettin?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

SERDAR ORTAÇ: BÜYÜK HATA YAPTIM

Serdar Ortaç, "Rakam veremem ama 10-15 tane evim gitti. Ali Sami Yen Stadı'nın yanında gökdelen vardı. O da gitti. Büyük hata yaptım. Sağlığım gitti, o geri gelsin" diye konuştu. Ünlü ismin samimi açıklamaları magazinde gündem oldu.

Ünlü yönetmene acı veda

Hafsanur Sancaktutar'dan özel açıklamalar