MasterChef'te kritik gece! Kırmızı takım haftanın galibi olacak mı?

Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 16:34:00

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 16:34:00

Tv8 ekranlarının çok izlenen programı MasterChef Türkiye'de bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dün akşam ekrana gelen bölümde kazanan taraf Beyza'nın kaptanlığındaki Kırmızı takım oldu. Mavi takımdan iki kişi eleme potasına girdi. Yarışmanın ilk iki haftasının mağlubu olan Kırmızı'nın 3. haftada bu zinciri kırıp kırmayacağı büyük bir merakla bekleniyor...

Jüri üyeliğini ve sunuculuğunu Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği MasterChef'te bu akşam her iki takım için de kritik gece yaşanacak. Her hafta takımlar ve kaptanlar değişse de geçtiğimiz iki haftanın galibi Mavi takım olmuş, Kırmızı takım aldığı 1 skorla mağlup olmuştu. Bu hafta şefler takımların daha dengeli kurulduğunu, Kırmızı'nın bu zinciri kırabileceğini söyledi. Dün akşam oynanan ilk takım oyununu Kırmızı takım kazandı. Eğer bu akşamki oyunu da Kırmızı takım alırsa ilk defa haftanın kazananı olacak.

KONSEPT: TEPSİ MANTI

Bu akşamki oyun takım olarak değil bireysel olarak oynanacak. Her iki takımdan 2'şer kişi en iyi tepsi mantıyı yapmak ve takımına puan kazandırmak için tüm hünerlerini sergileyecek. Sayıca üstünlük kazanan taraf Kırmızı takım olursa haftanın galibi olacak. Mavi takım kazanırsa durum 1-1 olacak. Haftanın galibini yarın oynanacak son oyun belirleyecek.

EŞLEŞMELER NASIL?

Eda - Ayşe

Nigar - Kaan

Onur - Alper

Beril - Beyza

Emre- Semih

Çağlar - Hakan

Zeynep - Şirin

Kerem- Muratcan

ELEME POTASINA KİMLER VAR?

Dünkü oyunu kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kaptan Onur aldı. Onur eleme potasına Ümmühan'ı gönderdi. Takım oylamasında eşit oyu alan Nevzat ve Nigar için kararı yine kaptan Onur verdi. Potaya giren ikinci yarışmacı Nevzat oldu.