Canan Karatay'dan gençlik sırrı önerisi… O meyve 10 yaş gençleştiriyor!

Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 12:17:00

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 12:17:00

Genç kalmak isteyen pek çok kişi ne içerdiği bilinmeyen kremlere, losyonlara ve kimyasal cilt bakım ürünlerine yöneliyor. Fakat doğal yollarla genç kalmak mümkün. Bu kapsamda Canan Karatay da genç kalmanın sırrı için önemli bir meyveye değindi. İşte Canan Karatay tarafından da işaret edilen o meyve…

Ünlü doktor Canan Karatay doğal yollardan gençleşmenin sırrını paylaştı. Bakım ürünlerinin yanı sıra tüketilen meyvelerin de cilt üzerinde eşsiz yararlarının olduğunu vurgulayan Canan Karatay, kivinin sağlıklı hücre sayısını artırdığına dikkat çekti.

KİVİ TÜKETEN YAŞADI!

Adeta 10 yaş gençleştirdiği ifade edilen kivi C vitamini bakımından zengin içeriğiyle Canan Karatay tarafından da şiddetle tavsiye ediliyor.

Dermis tabakasında yaşlanmayı 10 yaşa kadar düşüren kivi, cilt hücrelerini yenileyerek cildi güzelleştiriyor. Bu nedenle Canan Karatay kivi tüketmenin birçok yönden fayda sağlayacağına dikkat çekti.

Peki ünlü doktor Canan Karatay tarafından üstüne basa basa dikkat çekilen kivi ne gibi faydalara sahip?

KİVİNİN FAYDALARI

İçerisinde bulundurduğu yüksek antioksidanla yıpranmış hücrelerin hızlıca onarılması noktasında oldukça etkili olan kivi, kana karışan lif bakımından oldukça zengin. Bu nedenle Çin'de de oldukça sevilen kivi, diri ciltlerin sırrı olarak biliniyor.

Tüketildiğinde yaşlanma ihtimali yüksek olan hücreleri eleyerek hücrelerin hızlıca onarılmasını sağlayan kivi, Lutien ve zeaksantin açısından da oldukça zengin.