Ailenizle rahatça izleyeceğiniz 5 film

Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2024 Cuma 15:41:00

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024 Cuma 15:41:00

Ailecek severek izleyeceğiniz beş film haberimizde... Filmin bitmesini istemeyeceğiniz, yediden yetmişe izleyebileceğiniz filmler… Ailenizle güzel hatıralar oluşturarak kaliteli vakit geçirmenin tam sırası! İşte aileyle izleyebileceğiniz beş film önerisi…

GUNES.COM

ABONE OL

Yediyi yetmişten ayıran özellik seçimler ve fikirlerdir. Bu filmler sayesinde ortak noktada buluşabiliyoruz. Hem eğlenceli hem kaliteli beş film önerisi haberimizde... Biraz da ailemizle film izleyelim değil mi?

Aileyle utanmadan izleyeceğiniz 5 film

Evde Tek Başına

Kevin, ailesi Fransa'ya tatile giderken yanlışlıkla evde unutulur. Yalnız kaldığını farkettiği anda, evini de hırsızlara karşı korumak zorunda kalacağını anlar. Harry ve Marv'ın niyeti, Kevin'in mahallesindeki tüm evleri soymaktır. Kevin'in evine girmenin nasıl bir bela olduğunu görecektir... Bu film bizce zekâyı arttıyor!

Köpeğim Skip

Willie, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyen willie, Dokuzuncu doğum gününde ailesi ona yalnız kalmaması için bir köpek hediye eder. Günlerini Skip adını verdiği köpeği ile geçiren Willie'nin hayatı güzelleşmiştir. Ailenin sevilen bir üyesi olan Skip sayesinde Willie'nin hayatı bambşka hale gelir... Bu filmi izledikten sonra eve köpek alma ihtimaliniz doğabilir...

Yukarı Bak

Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen'ın hikâyesinin anlatıldığı yeni bir komedi. Ancak Carl, yolculuğa başladıktan sonra en büyük kâbusunu da yanında götürmekte olduğunu farkeder... Ne demişler Carl, istemediğin ot burnunun dibinde biter!

Shrek Ve Sezonları

Diğer insanlarla aynı görünüme sahip olmayan shrek, oldukça çirkindir. Yeşil görüntüsü ile ortamda fark yaratıyordur. Çamur banyosuna bayılan shrek ve macera dolu film serüveni... Ailecek izlemek oldukça eğlenceli olacaktır.

Hokkabaz

İzlenecek aile filmlerine bir de Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı filmi eklemek istedik.

Sihirbaz İskender ve en yakın arkadaşı Maradona küçük bir gece kulübünde kimsenin izlemediği sihirbazlık şovları sırasında yaşadıkları bir talihsizlik yüzünden İstanbul'dan ayrılır. Güney sahillerine doğru turne yapmayı düşünen ikiliye hesapta olmayan bir şekilde İskender'in biraz asabi ve zor babası Sait de katılır. Sait'in katılımı yolculuğun rotasını Çanakkale Şehitliği'ne yönlendirir. Kendi düğününden kaçan Fatma adlı bir genç kızı da aralarına almak zorunda kalan ekip, beklenmedik küçük maceralar yaşarken birbirleriyle olan ilişkilerini de yeniden gözden geçireceklerdir.