Stranger Things'in 5. sezonundan ilk tanıtım videosu geldi! Yeni sezon hakkında önemli ipuçları: Yayın tarihi, hikayesi, oyuncuları ve tüm detaylar…

Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 23:57:00

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 23:57:00

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Stranger Things'in 5. sezonu için tanıtım fragmanı yayınladı. Peki şimdi ne olacak? Stranger Things'in 5. sezonu ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosu ne olacak? Kamera arkasından görüntüler içeren tanıtım videosu, yeni sezona dair izleyicilere çeşitli ipuçları sunuyor. İşte tüm detaylar…

Elif ÇARMAN

ABONE OL

Stranger Things'in hayranlarına uzun süredir bekledikleri müjde geldi. Netflix'in daha şimdiden en çok beklenen devam yapımları arasında yer alan Stranger Things'in 5. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.

STRANGER THİNGS 5. SEZON YOLDA

2022 yılında ekrana gelen 4. sezonuyla hayran kitlesini arttıran Netflix'in başarılı dizisi Stranger Things 5. sezonuyla da izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz Ocak ayında çekimlerine başlanan 5. sezon yolda.

STRANGER THİNGS FİNAL YAPACAK

Stranger Things 4 boyunca gördüğümüz olaylar, tüm olayların olayların mimarı olan Vecna'nın ve Upside Down'da yaşananların arka planını açıklasa da beşinci sezon ile dizi sona erecek.

FRAGMANDA İPUÇLARI VAR

Stranger Things'in 5. sezonunun kamera arkasından görüntüler içeren tanıtım videosu, yeni sezonun hikâyesine dair izleyicilere ipuçları veriyor. Ayrıca yeni sezonda oyuncu kadrosuna dâhil olacak Linda Hamilton (The Terminator)'ı da ilk kez tanıtımda yer alıyor.

STRANGER THİNGS 5. SEZONU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix'in açıklamasına göre Stranger Things 5'inci sezonu 2024 yılında yayınlanacak. Hikayenin her ne kadar hazır olduğu belirten dizinin yapımcıları olan Duffer Kardeşler, senaryonun ve diğer tüm yapım öncesi aşamaların tamamlandığını belirtmiyorlar. Bu nedenle dizinin hangi ay ya da gün yayınlanacağı konusu ise henüz kesinlik kazanmadı.

5'İNCİ SEZON OYUNCULARI:

Eleven rolünde Millie Bobbie Brown

Joyce Byers rolünde Winnona Ryder

Jim Hopper rolünde David Harbour

Mike Wheeler rolünde Finn Wolfhard

Dustin Henderson rolünde Gaten Matarazzo

Lucas Sinclair rolünde Caleb McLaughlin

Nancy Wheeler rolünde Natalia Dyer

Jonathan Byers rolünde Charlie Heaton

Steve Harrington rolünde Joe Keery

Will Byers rolünde Noah Schnapp

Max Mayfield rolünde Saide Sink

Erica Sinclair rolünde Priah Ferguson

Robin Buckley rolünde Maya Hawke