Ne yaptın sen Memphis Depay! Tüm dünya bu transferi konuşuyor

Yayın Tarihi: 21 Ekim 2024 Pazartesi 17:11:00

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2024 Pazartesi 17:11:00

Memphis Depay, 2024 Temmuz ayının başında Atletico Madrid ekibinden ayrıldı. Eylül ayında Corinthians kulübüne transfer olan Hollandalı futbolcu, attığı gol ile dikkatleri üzerine topladı. Başta Brezilya olmak üzere dünya basını, Memphis Depay transferini konuşmaya başladı. Detaylar haberimizde…

Memphis Depay, futbol kariyerine Hollanda'da başladı. 2015 senesinde PSV ekibinden Manchester United'a 34 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan santrfor, 2017 senesinde Lyon'a transfer oldu. Devam eden süreçte ise, bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer oldu.

Barcelona'dan sonra Memphis Depay'ın yeni durağı Atletico Madrid oldu. 2024 yılının Temmuz ayında ise, Atletico Madrid ekibinden ayrıldı. Bonservisini elinde bulunduran Hollandalı futbolcu, 2024 Eylül ayında Corinthians ekibine katıldı.

NE YAPTIN SEN MEMPHİS DEPAY

Memphis Depay, yakın zamanda Corinthians kulübüne transfer oldu. Medya ve kulüp taraftarlarının dikkatini çeken Hollandalı futbolcu, takımına katkı sağlamak için fiziksel formunu tekrardan kazanmaya kararlı gözüküyor.

Öte yandan Brezilya basınında çıkan habere göre, Memphis Depay'ın varlığı takımın rekabet gücünü artırıyor. Bunun yanı sıra 30 yaşındaki santrfor, Paranaense maçında çok konuşulan bir gole imza attı.

TÜM DÜNYA BU TRANSFERİ KONUŞUYOR

Memphis Depay, Corinthians kulübüne yakın zamanda transfer oldu. Bunun yanı sıra formunu tekrardan kazanmakta kararlı görülen Hollandalı golcü, Paranaense maçında frikikten attığı gol ile adeta tüm dünyanın bu transferi konuşmasını sağladı.

DEPAY'IN 2023-2024 SEZONU PERFORMANSI

Corinthians kulübüne yeni transfer olan Memphis Depay, 2023-2024 sezonunda toplam 36 mücadeleye katılmıştı. Sahada 1.447 dakika süre alan Hollandalı golcü, 10 gol ve 4 asist ile takımına katkı sağlamıştı.

Öte yandan Memphis Depay'ın güncel piyasa değeri, 10 milyon euro.