Damarları lavabo açıcı gibi açıyor! Zararlı yağları atıyor, dal gibi ince yapıyor

Yayın Tarihi: 20 Ekim 2024 Pazar 00:37:00

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2024 Pazar 00:37:00

Damar sağlığını korumak ve düzenli çalışmasını sağlamak için evinizde kolayca yapabileceğiniz sarımsak ve limon kürü aynı zamanda zayıflamaya da yardımcı oluyor. Sarımsak ve limon kürü damarlardaki yağları atıyor dal gibi ince olmanızda zayıflamanızı sağlıyor. Limon sarımsak kürünün faydaları nelerdir? detaylar haberimizde...

Sarımsak ve limon kürü dolaşım sisteminde çok fayda sağladığı biliniyor. Özellikle damardaki yağları parçalayarak hem kilo vermede hem de damarların açılarak düzenli çalışmasında yardımcı oluyor. Sarımsak ve limon kürü yağları parçalayarak zayıflamada ödemleri atmada daha fit görünmenizde sağlıklı kalmanızda destek oluyor.

Kalp ve damar hastalıklarına iyi gelen limon sarımsak kürü damar tıkanıklıklarını açıyor, damar iltihaplarını iyileştiriyor. Kötü kolesterolü düşürüyor, hipertansiyonu önlüyor.

LİMON SARIMSAK KÜRÜNÜN FAYDALARI

Kötü Kolestrolü düşürmeye yardımcı olur, hipertansiyonu düşürmeye yardımcı olur , felç riskini azaltır. Kalp damar tıkanıklıklarının açılmasına yardımcı olur. Zararlı yağların yakılmasını sağlayarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasın çalışmasına yardımcı olur.

LİMON SARIMSAK KÜRÜ DAMAR TIKANIKLIĞINA İYİ GELİR Mİ?

Sarımsağın içerdiği bileşikler, yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı olabilir, bu da kalp hastalıkları riskini azaltır. Kötü kolesterol (LDL) seviyelerini düşürerek iyi kolesterol (HDL) seviyelerini artırabilir, böylece damar tıkanıklığını önler.

LİMONLU SARIMSAK KÜRÜ NELERE İYİ GELİR?

Kalp ve damar hastalıklarına iyi gelen limon sarımsak kürü damar tıkanıklıklarını açıyor, damar iltihaplarını iyileştiriyor. Kötü kolestrolü düşürüyor, hipertansiyonu önlüyor. Beyin hücrelerini yeniliyor, felç riskini azaltıyor. Zararlı yağların yakılmasını sağlayarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

LİMON SARIMSAK KÜRÜ YAN ETKİLERİ VAR MI?

Limon sarımsak kürü ürününün bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.

LİMON SARIMSAK KÜRÜ BOZULUR MU?

Limon ve sarımsaktan en az birine duyarlılığı olan ya da bunlardan en az birini kullanması sakıncalı olanlar bu ürünleri kullanmamalıdır. Bir kez kapağı açılmış olup olmadığı önemli olmaksızın gerçek bir limon sarımsak kürü doğru şartlar altında 1 yıl boyunca dayanır.

LİMON SARIMSAK KÜRÜ MALZEMELERİ

2 litre hiç su eklenmemiş taze sıkılmış limon suyu

40 diş soyulmuş sarımsak

Koyu renkli, ışık almayan büyük bir kavanoz

LİMON SARIMSAK KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Sıktığınız limonları mümkünse koyu renkli bir kavanoza doldurun ve üstüne hiç ekstra su eklemeyin. Sıktığınız limon suyu 2 litre yani 8 su bardağı kadar olmalı.

Ardından 40 diş orta boy sarımsağı soyun ve ezin. Sarımsakları da kavanozun içine ekleyerek ılık ve ışık almayan bir odada bu karışımı 21 gün boyunca muhafaza edin. Ancak kavanozu her gün çalkalamanız gerektiğini de unutmayın.

21 günün sonunda sarımsaklar limon suyunun içinde iyice eridikten sonra bu kürü her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı olarak içebilirsiniz.