Resmen duyuruldu! 50 KPSS puanı ile onlarca personel alımı yapılacak

Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2024 Perşembe 12:04:00

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024 Perşembe 12:04:00

Yeni mezun olan, özel sektörde çalışan ve mevcut şartlardan memnun olmayan birçok vatandaş, KPSS puanı ile personel alımı yapan çeşitli kamu kurumlarının ilanlarına başvuru yapıyor. Ayrıca bu noktada, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi de onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

KPSS puanı ile üniversite, hastane ve belediye gibi çeşitli kamu kurumları personel alımı yapabiliyor. Başta yeni mezun, özel sektörde çalışan ve mevcut şartlardan memnun olmayan pek çok insan, açılan personel alımı ilanlarına başvuru yapabiliyor. Ayrıca düşük KPSS puanı ile personel alımı yapan kamu kurumları pek çok vatandaşın ilgi odağı olabiliyor.

Öte yandan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi de sözleşmeli personel alımı yapılacağını resmen duyurdu. Ayrıca açıklanan ilanda adaylardan pozisyonlara göre farklılık göstererek, en az 50 ve 60 KPSS puanı isteniyor.

50 KPSS PUANI İLE BAŞVURUYA AÇILAN POZİSYONLAR

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek personel alımı ilanında, bazı pozisyonlar için en az 50 KPSS puanı yeterli oluyor. İşte söz konusu pozisyonlar şu şekilde; 7 destek personeli (kadın), 4 destek personeli (erkek), 2 destek personeli şoför (erkek), 2 koruma ve güvenlik görevlisi (kadın), 8 koruma ve güvenlik görevlisi (erkek).

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

İzmir Katip Çelebi Üniversitesine bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, toplam 53 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtilmişti. İşte söz konusu boş pozisyonlar;

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, en az 50 ve 60 KPSS puanı ile bazı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. Ancak adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ayrıca söz konusu şartlara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, KPSS puanı ile personel alımı ilanı için buraya tıklayın.