Astrolojide kritik hafta!

Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024 Cumartesi 07:56:00

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2024 Cumartesi 07:56:00

Yengeç burcu Yeni Ay enerjisiyle dolup taşıyor. 6 Temmuz 2024'te gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi 15 gün boyunca sürüyor. Yeni Ay her burcu farklı şekillerde etkiliyor. Peki Yeni Ay burçları nasıl etkiliyor? Astroloji severler bu haberimiz sizi ilgilendiriyor!

Astroloji sevenler için bu 15 gün çok önemli. Çünkü Yengeç burcunda Yeni Ay var. Yeni Ay sürecinde ağzınızdan çıkanlar kadar dua enerjisi de büyük önem taşıyor. Su burcunda gerçekleşeceği için bu Yeni ay içerisinde içsel duygusal depremler hız kazanabilir. Peki Yeni Ay enerjisi burçlara neler vaat ediyor?

Yeni Ay enerjisi bu gece itibariyle gökyüzüne hakim oluyor. Astrologlara göre dua kapıları ardına kadar açık. Yeni Ay enerjisinin burçlara etkileri neler?

YENGEÇ YENİAYI BURÇLARA ETKİLERİ

Koç: Yönetici gezegeniniz Mars, yeniay sırasında Boğa burcunda ilerliyor, ailevi konularda sabırlı olmanız gerekebilir. Onlarla beraber aktivitelere katılabilirsiniz.

Boğa: Yeni Ay enerjisi sizde paylaşım ihtiyacını doğurabilir. Yalnızlığınıza bir çıkış kapısı arıyorsunuz.

İkizler: Yeni Ay İkizler'in yavaşlaması için bir fırsat olabilir. Özellikle iletişim konularında problem çözücü tavrınızı yenileyebilirsiniz.

Yengeç: Sevgili Yengeçler temiz bir sayfa açmanızın tam zamanı. Duygusallığınızı mantığınızla birleştirebilirsiniz. Olumlu enerjiler size de lazım.

Aslan: Aslanlar refah kapısı sizin açılıyor. Bu süreci lehinize çevirebilirsiniz. Rüyalarınız rehberiniz olabilir.

Başak: Sizler için sosyal ağlar genişliyor. Yüzleşmenizin tam zamanı.

Terazi: Büyük değişimler büyük sancılarla gelir. Terazi destekleneceği insanlarla tanışabilir.

Akrep: Akrepler sizin için keşif zamanı! Canınız sıkılıyor ve yeni bir keşif istiyorsunuz.

Yay: Sizin hayat merkezinde yer alan özgürlük aşkı perçinleşiyor. Evet Yeni Ay! Sizi sizden eden tüm bağları kesme zamanı.

Oğlak: Satürn tarafından yönetilen Oğlak burcu sorumluluk almaktan yorgun düştü. Yardım istemeyi öğrenmenizin tam zamanı!

Kova: Kovalar öz bakım ve güzelliğin tam sırası. Neşe enerjisine bürünebilirsiniz. Yenilenme zamanı!

Balık: Yengeç Yeni Ayı, mutluluğunuza öncelik verebileceğiniz bir değişime yol açıyor ve bu durum, doğal olarak destekleyici doğanız nedeniyle bazen zor olabilir.