Ve Danilo Zanna açıkladı: Türkiye'de MasterChef için değil, onun için kaldı!

Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2024 Cuma 12:16:00

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024 Cuma 12:16:00

MasterChef Türkiye'nin İtalyan jürisi Danilo Zanna, mutfaktaki maharetlerini ve özel hayatını Akşam TV'den Hüsna Köşger'e açıkladı. Danilo Zanna, MasterChef Türkiye'den ilgi çekici olaylara değinmesinin yanı sıra İtalya yerine Türkiye'de neden kaldığını da açıkladı. Detaylar haberimizde…

Danilo Zanna, Türkiye'de başta gastronomi alanında çalışanlar dahil olmak üzere binlerce insanın gündeminde yer alıyor. Bu nedenle insanların İtalyan şefe sormak istedikleri birçok farklı soru bulunuyor. Bu sorulardan bazılarını, Akşam TV'den Hüsna Köşger sordu.

DANİLO ZANNA AÇIKLADI

Danilo Zanna, Türk- İtalyan mutfağı arasındaki benzerliklere dikkat çekerek "3 malzeme denilince akla domates, salatalık ve patlıcan geliyor ve bu İtalya'da da var." ifadelerini kullandı.

Röportaj esnasında Akşam TV'den Hüsna Köşger, İtalyan şefe dünya sıralamasındaki kara lahana çorbasından bahsetti. Dünyanın en kötü 7. yemeği seçilen kara lahana çorbası ile ilgili Danilo Zanna, samimi açıklamalarda bulundu.

Danilo Zanna, Karadeniz mutfağını oldukça fazla sevdiğini belirtti. Ayrıca sıralamanın çok da dikkate alınmaması gerektiğini aktardı. Bunun yanı sıra MasterChef'de gelişen olaylarla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MASTERCHEF, SURVİVOR'U GERİDE BIRAKTI

Danilo Zanna, MasterChef'de gelişen olayların heyecan konusunda Survivor'u geride bıraktığını paylaştı. Örnek olarak, MasterChef Türkiye All Star'ın şampiyonu Esra'yı verdi.

İtalyan şef, MasterChef Türkiye All Star'ın şampiyonu Esra'nın beklenmedik bir şekilde başarılı olduğunu açıkladı. Zira birçok insanın şampiyon olarak farklı favorileri göstermesine rağmen, Esra'nın beklenmedik şekilde ön plana çıktığını aktardı.

Öte yandan Survivor'da performansı iyi olan yarışmacıların daha kolay şampiyon olabildiğine dikkat çeken Danilo Zanna, MasterChef Türkiye'de her an her şeyin olabileceğini belirtti.

TÜRKİYE'DE MASTERCHEF İÇİN DEĞİL, ONUN İÇİN KALDI

Akşam TV'den Hüsna Köşger, Danilo Zanna'ya İtalya yerine neden Türkiye'de kalmayı tercih ettiğini sordu. Bunun üzerine İtalyan şef, evlilik sebebi ile Türkiye'de kalmayı tercih ettiğini açıkladı. Ayrıca MasterChef'in de kalmasında bir etken olduğunu açıkladı.

Öte yandan hedefinin sadece restoran açmak olmadığını belirterek, tarladan sofralara kadar ilerlemek istediğini açıkladı. Zira sadece restoran yönetmek yerine bir aile olmayı tercih ettiğini belirtti.