İddia! Joe Biden öldü mü?

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 17:29:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 17:29:00

ABD Başkanı Joe Biden, başkanlık yarışından çekildiğini sosyal medya hesabında duyurduktan sonra kayıplara karıştı. Peki Joe Biden öldü mü? Joe Biden yaşıyor mu? “Biden öldü mü” sorusu neden gündeme geldi? Joe Biden neden ortaya çıkmıyor? Tüm bu soruların yanıtları merak ediliyor.

ABD Başkanı Joe Biden, başkanlık yarışından çekildiğini sosyal medya hesabında duyurduktan sonra kayıplara karıştı. Hastalık gerekçesiyle ortadan kaybolan Biden, 17 Temmuz'dan bu yana halkın karşısına çıkmadı. Biden'ın kamuya açık görüntü vermemesi sosyal medyada komplo teorilerine yol açtı. "Biden öldü" iddiaları ayyuka çıktı.

Peki Joe Biden öldü mü? Joe Biden yaşıyor mu? "Biden öldü mü" sorusu neden gündeme geldi? Joe Biden neden ortaya çıkmıyor? Tüm bu soruların yanıtları merak ediliyor.

ABD Başkanı Joe Biden "eğer tıbbi bir durum ortaya çıkarsa başkanlık yarışından çekilebilirim" dedikten sonra Covid-19 hastalığına yakalandı. Biden hasta olduğunu açıkladıktan kısa bir süre sonra da başkanlık yarışından çekildiğini duyurdu. Gelişme Beyaz Saray çalışanlarını bile şaşırttı. Çünkü hiçbirinin haberi yoktu. Biden'ın halkın karşısına çıkmaması da ABD'de tartışmalara yol açtı. Biden son olarak 17 Temmuz'da görülmüştü. Bu yüzden Joe Biden'ın öldüğüne dair söylentiler ortalığa yayıldı. Sosyal medyada "Joe Biden öldü mü" sorusu gündem oldu. Komplo teorileri havada uçuşurken Joe Biden'ın sosyal medya üzerinden yaptığı "çekilme" duyurusundaki imzasının gerçek olmadığı da iddia ediliyor. Biden'ın gerçek imzasının farklı olduğu öne sürülüyor. Adaylıktan çekilme duyurusunda Beyaz Saray Mührü olmaması da şüpheleri artırdı. Demokrat Parti'ye yakın çevrelere göre bu iddiaların aksine Joe Biden Delawere'deki evinde tedavi görüyor ve gelecek hafta bir ulusa sesleniş konuşması yapacak. Ayrıcı Biden'ın kısa bir süre önce Kamala Harris'in bir toplantısına telefon ile bağlanıp destek açıklaması yapmış olması da komplo teorilerini çürütüyor.