Birce Akalay geçirdiği kaza sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı! Sevgilisi Hakan Kurtaş bir an olsun yalnız bırakmadı… İşte son sağlık durumu

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 16:19:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 16:19:00

Güzel oyuncu Birce Akalay, sevgilisi Hakan Kurtaş ile ilişkileriyle gündemde yerini koruyor. Sette kaza geçiren Birce Akalay, apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncuyu sevgilisi Hakan Kurtaş bir an olsun yalnız bırakmadı.

Siyah Beyaz Aşk, Evli ve Öfkeli, Kuş Uçuşu, Yer Gök Aşk gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yaşadığı aşkla sık sık gündem olmuştu.

HAKAN KURTAŞ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü oyuncu Birce Akalay, sette geçirdiği kaza sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Ambulansla Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Birce Akalay'ı, sevgilisi Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı.

TABURCU EDİLDİ

Ünlü oyuncunun sette geçirdiği kaza sonucu göğsünden zedelendiği öğrenildi. Tedavisi tamamlanan oyuncu, taburcu edildi. Öte yandan Birce Akalay, Hakan Kurtaş ile devam etmekte olan ilişkisi hakkında, "Mutluluk paylaştıkça çok güzel bir şey. Huzurlu olmak... Her şey çok keyifli" açıklamasında bulunmuştu.