Boşandıktan 20 gün sonra aşklarını ilan etmişlerdi! Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla ile Nez'den tatil pozları

Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 19:57:00

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 19:57:00

'Güldür Güldür Show' oyuncularından Rüştü Onur Atilla ile şarkıcı Nez'in aşkları doludizgin devam ediyor. Son olarak Kınalıada'ya giden Onur Atilla ve Nez'den tatil pozları geldi.

Güldür Güldür programının İbrahim'i olarak ün kazanan oyuncu Rüştü Onur Atilla, çocuklarının annesi Sinem Ayyıldız ile tek celsede boşanmıştı. Boşanma davasından 20 gün sonraysa şarkıcı Nez ile ilişkilerini duyurmuşlardı. Süreç içerisinde ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın ismi, gerek eski eşi Sinem Ayyıldız ile gerekse Nez ile ilgili haberleri gündeme bomba gibi düştü.

"BOŞANMAYI BEN İSTEMEDİM"

Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız olaylarla alakalı, "Boşanmayı ben istemedim. Çocuklarımız ve geçmişimiz için son ana kadar çabaladım. Karşımda kırıcı ve net bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Herkes benim adıma konuşuyor ama ben toparlanmaya çalışıyorum" açıklamaları gündemde yerini almıştı.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA VE NEZ'DEN TATİL POZU

Son olarak; çocuklarını tatile götüren Rüştü Onur Atilla, İstanbul'a döndükten sonra da şarkıcı Nez ile tatile çıktı. Çift, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Kınalıada'ya gitti. Eğlenceli bir gün geçiren ikili, keyifli anlarını sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sundu. İkilinin fotoğraflarına sevenleri binlerce beğeni ve yorumda bulundu.