Çağla Şıkel'in sıra dışı kahvaltısı! Bir deri bir kemik kalan modelin tabağını görenler şoke oldu

Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 18:29:00

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 18:29:00

2 çocuk annesi ünlü manken Çağla Şıkel her daim zayıf bir görünüme sahip olsa da bu aralar bir deri bir kemik kaldı. Sağlıklı yaşam ve spor tutkusuyla bilenen güzel modelin sabah kahvaltıda neler yediğini görenler şok oldu. Zayıf görüntüsü ile çok konuşulan Çağla Şıkel, kahvaltı tercihiyle sosyal medyaya bomba gibi düştü. İşte güzel manken Çağla Şıkel'in kahvaltı mönüsü…

Geniş takipçi kitlesine sahip olan ünlü manken Çağla Şıkel, sosyal medyayı sık kullanan isimlerin içerisinde yer alıyor. 2 çocuk sahibi güzel model, her zaman fiziğini koruyanlardan oldu.

BİR DERİ BİR KEMİK ÇAĞLA ŞIKEL

Son zamanlarda tabiri caizse bir deri bir kemik kalan Çağla Şıkel, zayıflığı ile dikkatleri üzerine topluyor. Birçok insan Çağla Şıkel gibi formunu nasıl koruyabileceğini araştırıyor.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Gün içerisinde yaptıklarını takipçileriyle paylaşan Çağla Şıkel, kahvaltı tabağı ile gündeme bomba gibi düştü. Takipçileri tabaktakileri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ÇAĞLA ŞIKEL'İN KAHVALTISI OLAY YARATTI

Ünlü manken Çağla Şıkel'in kahvaltı tabağında sadece 4 küp peynir ve birkaç domates bulunuyor. Yanında bulunan arkadaşı ise Çağla Şıkel'e kruvasanları beraber yemeyi teklif ettiğinde 'günahına beni ortak edemezsin' cevabını alıyor.