Demet Akalın tarafını belli etti! Seda Bakan'ı övdü, Tuba Büyüküstün'ü gömdü

Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 07:02:00

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 07:02:00

Demet Akalın, sosyal medyada başlayan Tuba Büyüküstün-Seda Bakan karşılaştırmasında tarafını belli etti. Demet Akalın, Seda Bakan'ı överken, Tuba Büyüküstün'ün oyunculuğunu eleştirdi.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde gala yapan 'Zeytin Ağacı' dizisinin oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Seda Bakan'ın geceden ortaya çıkan atışmaları sosyal medyada gündem oldu.

Seda Bakan'ın "Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu" dediği an Tuba Büyüküstün bir anda araya girerek "Ben seni de Boncuk'u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun" dedi.

Rıza Kocaoğlu, "Yıllardır tanıyor gibiydik" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Boncuk Yılmaz, "Yapmayın, birbirinizi patlatmayın" diyerek araya girdi.

Tuba Büyüküstün "Seda, sus artık" sözleri ile tartışmayı noktaladı.

İMZAMI ATARIM

İki isim arasında yaşananlara Demet Akalın kayıtsız kalmadı. "Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'ün röportajında ne görüyorsunuz?" diye sorulan bir sosyal medya paylaşımına yanıt veren Akalın "Seda Bakan'ın gözümde daha da büyümesini görüyorum" ifadesini kullanarak, tarafını seçti.

Popçu Demet Akalın, başka bir kullanıcının Büyüküstün hakkındaki "Dizide de çok donuk soğuk mimiksiz biri. Sanırım gerçek hayatta daha da itici ve gıcık biri görüldüğü üzere" sözlerini de "İmzamı atıyorum" diyerek yorumladı.