Elektronik müzik efsanesi Tiesto'ya Türk usulü menü

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 20:53:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 20:53:00

Dünyanın en ünlü DJ'leri arasında yer alan elektronik müzik efsanesi Tiesto, 12 yılın ardından İstanbul'da sahne almak için Türkiye'ye geldi. Konaklama için Zeytinburnu'nda bulunan Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea'yi tercih eden DJ'ye geleneklerine özel bir menü hazırlandı. Tiesto, otelin şefi Cenap Varol'la bir araya gelerek, teşekkür etti.

Elektronik müzik efsanesi Tiesto, 12 yılın ardından İstanbul Festivali'nde sahne almak için Türkiye'ye geldi. Konaklama için Zeytinburnu'nda bulunan Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea'yı tercih eden ünlü yıldız, odasından izlediği tarihi yarım ada manzarası karşısında adeta büyülendi.

TÜRK USULÜ MENÜ

Konser öncesi tüm yorgunluğunu Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea'de atan Tiesto'ya Türk geleneklerine özel bir mönü hazırlandı. Otelin Executive Şefi Cenap Varol ile bir araya gelen ünlü DJ, kendisi için özel hazırlanan Türk lezzetlerini tarihi yarımada manzarası karşısında keyifle tatmasını sosyal medya hesabından 'When İn Türkiye' notuyla paylaştı. Türk geleneklerine uygun bir şekilde karşılanan ünlü DJ, Türkiye'yi çok sevdiğini, tarihi yarımada manzarası karşısında büyülendiğini belirtti.