İbrahim Tatlıses'i kızdıracak sözler: "Hayvanlar için üzülürüm, aile olayları boş meseleler"

Yayın Tarihi: 24 Ekim 2024 Perşembe 17:43:00

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2024 Perşembe 17:43:00

İbrahim Tatlıses'in ismini vermeden çocuklarından birini hedef alan konuşmasına, kızı Dilan Çıtak Dörter'den yanıt geldi. Babası hakkında sert ifadeler kullanan Çıtak, aile meselelerini "boş meseleler" olarak nitelendirirken, kendisi için hayvan meselelerinin daha önemli olduğunu söyledi.

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak çocuklarından birini ayırdığını söylemişti. Tam 7 çocuğu bulunan ünlü sanatçının, bir süredir küs olduğu kızı Dilan Çıtak Dörter'i kastettiği düşünülmüştü. Katıldığı bir etkinlikte babasının bu açıklamalarına cevap veren Çıtak, "Hiç üzerime alınmıyorum, çok da ilgilenmiyorum. Herkesin kendi fikri, herkese saygı duyuyorum. Biz birazcık daha farklı şeylerle ilgileniyoruz ya, oralar çok fazla ilgilendiğim kısımlar olmuyor. Mailime geldiği kadar, mailime de geldiği zaman çok bakmıyorum. Üzüleceğim konular daha ziyade hayvan ve insan meseleleri, böyle boş meseleler çok fazla ilgilenmiyorum" ifadelerini kullandı.

Soyadını sosyal medya hesabından silen şarkıcının, kimliğinden de silip silmediği sorulan Dilan Çıtak Dörter, "Bir yerlerden soyadını atmak değil bu. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. O yüzden saygı da bir yere kadar. Saygıyı bir yere kadar gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum, gururluyum" yorumunda bulundu.