Galatasaray Elfsborg maçı neden 17:30'da başladı?

Yayın Tarihi: 23 Ekim 2024 Çarşamba 15:22:00

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2024 Çarşamba 15:22:00

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta heyecanı devam ediyor. Haftanın açılışında Galatasaray, İsveç ekibi Elfsborg'u konuk edecek. Karşılaşmayı kaçırmak istemeyenler aramalarını hızlandırdı. Peki, Galatasaray Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Elfsborg maçı neden 17:30'da başladı? İşte detaylar...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü hafta maçında İsveç ekibi Elfsborg'u konuk edecek. Galatasaray Elfsborg maçı için heyecanlı bekleyiş sürürken maç ile ilgili aramalar da hız kazandı. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek isteyenler "Galatasaray Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Elfsborg maçı neden 17:30'da başladı?" sorularının yanıtını araştırıyor...

GALATASARAY ELFSBORG MAÇI NEDEN ERKEN BAŞLADI?

RAMS Park'ta yapılacak Galatasaray Elfsborg maçı bugün saat 17:30'da başladı. Maçın neden 17:30'da başladığı da merak edilen konular arasında yerini aldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI OLDUĞU İÇİN

UEFA, aynı gün Şampiyonlar Ligi maçları da olduğu için, dünya çapında izleyici politikasını genişletme amacıyla Avrupa Ligi'nin popüler takımlarından Galatasaray'ın maçını erken oynatma kararı aldı.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA?

Müsabaka, TRT 1'den canlı olarak yayınlanıyor. Müsabakada Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çaldı.

Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali'nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak.

Video Yardımcı Hakem odasında ise Alen Borosak görev yapacak.