‘Ortalıkta adam' kalmadı demişti! Hafsanur Sancaktutan, İnci Taneleri'nden aşkını buldu… Ünlü oyuncu kalbini ona kaptırdı

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 16:59:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 16:59:00

Gerek güzelliğiyle gerekse başarısıyla adından çok söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, özel hayatıyla da gündemde yerini koruyor. Güzel oyuncu, katıldığı bir röportajda aşk hayatıyla ilgili soruya 'Ortada adam yok' cevabını vermişti. Bu açıklamalardan sonra sürpriz gelişmeler yaşayan güzel oyuncu, aradığı aşkı İnci Taneleri dizisinden buldu.

Hafsanur Sancaktutan, özel hayatıyla gündemde yerini koruyor. Güzel oyuncunun adı Galatasaray'ın genç oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile anılmıştı ancak meğerse Hafsanur Sancaktutan gönlünü İnci Taneleri dizisinin yakışıklı oyuncusuna kaptırmış.

HAFSANUR SANCAKTUTAN GÖNLÜNÜ KUBİLAY AKA'YA KAPTIRDI

'Ortada adam kalmadı' sözleriyle anılan Hafsanur Sancaktutan, Siyah Kalp dizisinin kadrosuna dahil olan ve dizinin çekileceği Kapadokya'ya geldi. Burada meslektaşı Kubilay Aka ile birlikte bir mekanda baş başa görüntülendi. İki ismin flört haberini duyuran ilk isimse; Blog Yağmuru adlı Instagram hesabı oldu.