Yedi Numara dizisi ile tanınmıştı… İşte Recep'in son hali!

Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2024 Cuma 11:31:00

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2024 Cuma 11:31:00

2000 yılında izleyiciyle buluşan Yedi Numara dizisinin sevilen oyuncusu Volkan Girgin, Recep Ballıoğlu isimli komşuyu canlandırmıştı. Yedi Numara dizisinde canlandırdığı Recep Ballıoğlu karakteriyle bilinen Volkan Girgin, son haliyle görenleri şaşırttı. İşte Yedi Numara dizisindeki Recep Ballıoğlu karakteriyle bilinen Volkan Girgin'in son hali…

2000-2003 yılları arasında izleyiciyle buluşan Yedi Numara dizisi, yayınlandığı tarihten itibaren birçok dizisever tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyordu.

Recep Ballıoğlu karakterine can veren Volkan Girgin'in yanı sıra Yedi Numara dizisinin kadrosunda Gülden Güney, Engin Alkan, Olgun Şimşek ve Şebnem Sönmez gibi isimler de bulunuyordu.

Fakat dizinin en merak edilen isimi Yedi Numara dizisinde canlandırdığı Recep Ballıoğlu karakteriyle Volkan Girgin oldu.

Öte yandan izleyicilerin büyük bir ilgi ile takip ettiği Yedi Numara dizisi 2003 yılında final yaptı. Dizinin sevilen karakteri olan Recep Ballıoğlu yani Volkan Girgin son hali ile herkesi şaşırttı.

YEDİ NUMARA'NIN RECEBİ ŞAŞIRTTI!

Her ne kadar sevilen dizi Yedi Numara seneler önce ekranlara veda etmiş olsa da Recep Ballıoğlu karakterini canlandırdığı başarılı oyunculuğuyla gündeme gelen Volkan Girgin'in son hali merak konusu.

İşte Yedi Numara dizisinde hayat verdiği Recep Ballıoğlu karakteri ile gündeme gelen Volkan Girgin'in son hali...