Güle güle Semih Kılıçsoy: İmzayı resmen atıyor! Transfer hayırlı olsun

Yayın Tarihi: 22 Ekim 2024 Salı 10:00:00

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2024 Salı 10:00:00

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde adı birçok Avrupa deviyle anılan milli yıldızın yeni adresi belli oldu. İşte Semih Kılıçsoy transferinin detayları…

Kariyerine Beşiktaş'ın altyapısında başlayan Semih Kılıçsoy, geçen yıl sergilediği performansla göz doldurdu. Genç yetenek, geçen sezon çıktığı 35 maçta takımına 12 gol ve 3 asistlik katkı sağlayarak özellikle İngiliz devlerinin radarına girmişti.

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNE TAKTI

2023-2024 yaz transfer döneminde Beşiktaş yönetimi, Semih Kılıçsoy için gelen teklifleri yeterli bulmayarak geri çevirdi. Başta Aston Villa, Totenham, Arsenal, Man City'nin yakından takip ettiği yıldız futbolcu için en yüksek teklifi 25 milyon euro ile Arsenal'in verdiği öne sürülmüştü.

Özellikle İngiliz ekibi Aston Villa'nın ısrarla istediği ve "Türk Agüero" olarak nitelendirilen Semih Kılıçsoy, transfer gerçekleşmeyince Beşiktaş'ta kaldı.

ARSENAL BU KEZ KESENİN AĞZINI AÇIYOR

İngiliz basınında çıkan haberlere göre yaz transfer döneminde Semih Kılıçsoy için 25 milyon euroya kadar çıkan Arsenal'in, bu rakamı yukarı yönlü revize ederek yeniden Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Semih Kılıçsoy, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 11 maçta 4 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca 19 yaşındaki milli yıldızın şu andaki güncel piyasa değeri de 15 milyon euro.