21 aylıkken ortadan kaybolmuştu! 33 yıl sonra gelen umut

Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 15:10:00

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 15:10:00

İngiliz Kerry Needham, 33 yıl önce Yunanistan'a yaptıkları tatilde ortadan kaybolan oğlu Ben'i arıyor. İngiliz kadın, 2021'de ortaya çıkan Danimarkalı bir adamın kendisinin Ben Needham olduğunu iddia etmesi üzerine umutlandı.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

İngiliz Kerry Needham (51), 33 yıl önce Yunanistan'a bağlı İstanköy'de (Kos Adası) yaptıkları tatilde ortadan kaybolan oğlu Ben'i arıyor. 14 Temmuz 1989 doğumlu olan Ben Needham henüz 21 aylıkken ortadan kaybolmuş, acılı aile yıllarca oğullarını aramıştı.

ORTADAN KAYBOLAN OĞLU OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Yıllarca oğlunu aramaya devam eden anne Kerry Needham, 2021'de ortaya çıkan Danimarkalı bir adamın kendisinin Ben Needham olduğunu iddia etmesi üzerine umutlandı.

Danimarkalı adam, otuz yıl önce Kos Adası'nda kaybolduğunu, büyükanne ve büyükbabasının kendisine adadan evlatlık alındığını söylediğini iddia etti.

Adam, 25 yıl önce bir pazara gittiğini ve birinin kendisine "Ben" ismiyle seslendiğini, bir karavanda tutulduğunu hatırladığını söyledi.

Bunun üzerine DNA testi yapılmasına karar verildi. Benzer durumu defalarca yaşadığını belirten anne Kerry Needham, gelecek umutlu haberi bekliyor.