Suna Dumankaya önerisi! Selüliti yok eden tarif! Mucize çayla 1 beden küçülme sırrı

Yayın Tarihi: 05 Ekim 2024 Cumartesi 08:32:00

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2024 Cumartesi 08:32:00

Yalnızca kilolu olan kişileri değil sıfır beden kadınlarda da olan selülit nasıl yok edilir merak ediliyor. Kadınların kabusu olan selülitlerden kurtulmak mümkün. Selüliti olanlar ya da olmadan önlem almak isteyenler neler yapmak gerektiğini araştırıyor. Suna Dumankaya'nın önerisi ile ciltte oluşan portakal kabuğu görünümüne kısa sürede elveda diyebilirsiniz. 'Doğru beslenme ve egzersiz yapıyorum ama selülitlerim gitmiyor' diyenler toplansın. Evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanan çay tarifi bu noktada can kurtaran niteliğinde. İşte, Suna Dumankaya önerisi selülitleri yok eden ve 1 beden küçülten o çay tarifi burada...

Kadınların adeta kabusu olan selülit, daha çok bacaklarda ortaya çıkan ve portakal kabuğu görünümü ile can sıkan bir oluşumdur. Dış görünüm olarak birçok kişiyi rahatsız eden selülitlerden kurtulmak mümkün mü? sorusu merak ediliyor.

Yaşam tarzı, genetik faktörler ve genel sağlık durumunun cilt yapısını etkilemesi sonucu oluşan selülit problemi kişiyi görüntü olarak rahatsız etmektedir.

Yalnızca kilolu insanlarda görünmeyen hatta sıfır beden kişilerde de sık rastlanılan selülit sorunundan kurtulmak mümkün.

Özellikle kadınlar, hayatlarını kabusa çeviren selülitlerden kurtulmak için yoğun çaba harcıyor.

Doğru ve sağlıklı beslenmenin yanında düzenli egzersizle selülite karşı mücadele edilebilir. Selülite karşı en etkili yöntemlerden biri de bitki çaylarıdır.

Genellikle kadınlarda görülen selülit, pek çok kişiyi rahatsız ettiğinden en etkili ve hızlı bir şekilde ne yapılabilir diyorsanız cevabı burada.

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'nın önerisi olan selülit çayı tarifi bu soruna çözüm arayanlara alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Beslenme ve egzersiz tamam ama selülitlerimi tam olarak nasıl yok edebilirim diyorsanız bu tarif tam size göre.

Suna Dumankaya'nın selülitleri yok eden çay tarifi ile üstelik 1 beden küçülebilirsiniz.

Can sıkan selülitlerden her evde bulunan malzemelerle kolayca kurtulmak mümkün. Peki, nasıl mı? Yanıtı burada.

Selülit derdinden kurtulmak isteyenler için Suna Dumankaya'nın çay tarifi bu noktada en yakın destekçiniz olacak. Ekonomik ve yapımı kolay selülit çayı tarifi kısa sürede etkisini gösterdiğinden vazgeçilmez rutinleri listenizin ilk sırasında yerini alacak.

İşte, 1 beden küçülme sırrını da barındıran Suna Dumankaya önerisi selülitleri yok eden tarif karşınızda...

SUNA DUMANKAYA'DAN SELÜLİT ÇAYI TARİFİ!

SELÜLİT ÇAYI TARİFİ MALZEMELER

- 1 tutam biberiye

- 1 tutam funda

- 1 tutam sinameki

- 1 tutam rezene

- 1 tutam papatya

SELÜLİT ÇAYI TARİFİ YAPILIŞI

- Tüm malzemeleri (biberiye, funda, sinameki, rezene, papatya) karıştırın.

- Çay gibi kaynar suda demleyip için.

İsterseniz çayı, nane ve adaçayıyla da yapabilirsiniz.

Not: Hamileler ve kronik hastalar tüketmeden önce doktoruna danışmalı.

Doğal cilt serumu tarifi! 5 yaş gençleşin