Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısına uğradı! 5 yaşındaki Elif artık konuşmuyor

Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 22:27:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 22:27:00

Sokakta oynarken başıboş 7 köpeğin saldırısında kollarından, sırtından ve karnından yaralanan 5 yaşındaki Elif Ada Yıldırım, yaşadığı travmayı atlatamadı. Yemek yemeyen, konuşmayan küçük kız, kendisine dokunulmasını da istemiyor.

BİR VATANDAŞ SON ANDA KURTARMIŞTI

Ankara Gölbaşı'nda 22 Ağustos'ta oturduğu apartmanın önünde arkadaşlarıyla oynayan 5 yaşındaki Elif Ada Yıldırım, 7 köpeğin saldırısına uğramıştı. Elif'i ısırıp ayağından sürükleyen köpeklere yoldan geçen bir vatandaş müdahale edip küçük kızı kurtarmıştı. Kollarından, sırtından ve karnından yaralanan küçük kızı, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Hastanedeki tedavi sürecinde iyileşmeye başlayan Elif'in yaşadığı travmanın etkisi de büyük oldu.

10-15 METRE SÜRÜKLEMİŞLER

Elif Ada'nın annesi Filiz Yıldırım, "Önce bir köpek kızımı kasığından yakalayarak yerde sürüklemeye başlıyor. Daha sonrasında 4 tane daha köpek gelerek kızımı boş bir arabanın altına 10-15 metre sürüklüyorlar. Benim çocuğum şu an konuşmuyor. Yemek yemiyor, kendisine dokunmamızı da istemiyor" diyerek yaşadıkları üzüntüyü anlattı. Anne Yıldırım, Elif'in bir hafta sonra cerrahi polikliniğine, 10 gün sonra da psikoloğa gideceğini belirterek "Tedavisi uzun sürecek" dedi.