Marmara'da kanoyla faciaya kürek çektiler

Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 20:55:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 20:55:00

Yalova'da kanoyla denize açılan iki arkadaş bir süre sonra fırtınaya yakalandı. Telefonla yardım isteyen ikili, arkadaşlarına bulundukları yerin konumunu göndermek istedi ancak sinyal kesildi. Harekete geçen ekipler Hüseyin Piner ve Yücel Coşkun isimli iki genci aramaya başladı. Hava, kara ve denizden süren çalışmalarda henüz bir sonuç alınamadı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Yalova Armutlu'da önceki gün tersanede çalışan 4 arkadaş, Dereağzı mevkiinde denize girip yüzdü. Gruptaki Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28), kano kiralayarak denize açıldı. Bir süre sonra ikiliyi arayan mesai arkadaşları, bölgede akıntı ve fırtına olduğunu; çok fazla açılmamaları konusunda uyarıda bulundu.

YALOVA'DA KANO FACİASI

Tavşantepe bölgesine doğru kürek çeken Piner ve Coşkun, güvende olduklarını söyledi. Çok geçmeden kanodaki gençlerden biri arayıp yardım istedi. Sahil güvenlik helikopteri, 4 sahil güvenlik botu, jandarma, AFAD ve polis ekipleri arama başlattı. Ancak kano ve kürek bulunurken, gençlere ait bir ize rastlanmadı.