'Ormanı korumak vatanı savunmak' dediler! Yangından yangına koştular: İşte Ormanın Kahramanları

Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 23:34:00

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 23:34:00

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, son 4 günde orman ve kırsal alanda meydana gelen 306 yangına müdahale edildiğini ve 304'ünün söndürüldüğünü bildirdi. İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 'Ormanın Kahramanları'nın alevlere karşı canlarını hiçe sayarak mücadele ettiği görüntülere yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, son 4 günde orman ve kırsal alanda meydana gelen 306 yangına müdahale edildiğini ve 304'ünün söndürüldüğünü bildirdi.

ORMANIN KAHRAMANLARI YANGINLARI SÖNDÜRDÜ

Başkanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ormanın kahramanları son 4 günde orman ve kırsal alanda meydana gelen 306 yangına müdahale etti. Meydana gelen orman yangınlarını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale eden ekipler 304 yangını söndürdü." ifadelerine yer verildi.

"ORMANI KORUMAK VATANI SAVUNMAK"

Ormanın Kahramanları alevlere aldırmadan canlarını tehlikeye atarak gece gündüz savaş verdiler. Ormanın Kahramanları, gündelik siyaset uğruna muhalefet adına sergilenen moral bozucu tavırlara aldırış etmeden, 'Ormanı korumak vatanı savunmak' diyerek mücadelelerine devam ettiler.

İŞTE ORMANIN KAHRAMANLARI!