Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal... Yeni nesil ünlüleri neden birbirine benziyor?

Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 16:40:00

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 16:40:00

Ekrandaki yeni nesil oyuncular, performansları dışında birbirlerine olan benzerlikleriyle de sıklıkla gündeme geliyor. Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal başta olmak üzere birçok isim, kendilerine benzeyen meslektaşlarıyla sosyal medyada gündem oluyor. Peki yeni nesil ünlüleri neden birbirine benziyor?

GUNES.COM/Hüsna Köşger

ABONE OL

Afra Saraçoğlu Eylül Tumbar'la, Deniz Baysal Yurtçu'ysa Gaye Turgut Evin'le çok sık benzetiliyor. Peki, yeni nesil ünlüleri neden birbirine benziyor?

Dizi sektörünün güncel bir şekilde yeni projeleri seyirciye sunması, her projede yeni bir oyuncuyu tanıyıp seyretmemize sebebiyet veriyor. Yeni oyuncuları tanımak için de belirli özelliklerinin diğer rakiplerinden ayrılması gerekiyor. Ancak ne var ki son yıllarda birçok oyuncu, birbirlerine olan benzerlikleriyle gündeme geliyor. Eski oyuncuların dahi ayrıca dikkati çektikleri bu birbirlerine aşırı benzeme durumu, seyircinin de yeni nesil oyuncuları tanımakta bazen güçlük çektikleri görülüyor.

Peki o isimler arasında kimler var?

Bu alanda akla gelen ilk ikililer şu isimler...

AFRA SARAÇOĞLU - EYLÜL TUMBAR

AFRA SARAÇOĞLU - ALİSA SEZEN SEVER

DENİZ BAYSAL YURTÇU - GAYE TURGUT EVİN

YENİ NESİL OYUNCULAR NEDEN BİRBİRLERİNE BENZİYOR?

Yeni nesil oyuncuların birbirlerine olan benzerlikleri özellikle yüz ve mimik hatlarından oluyor. Beğenilen ve ilgi gören bir imaj tarzı, yeni gelecek oyuncular arasında da uygulanıyor. Beğenilen tarzlar hemen hemen her dizide görülmeye başlanıyor.

Selen Görgüzel'in kızı İlknaz Bektaş elektronik sigara yüzünden ölümden döndü!

Ne ara büyüdü? Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya evlilik teklifi aldı