Ayşegül Aldinç'ten Instagram eleştirisi: Asansöre binerken bile poz veriyorlar!

Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 21:53:00

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 21:53:00

Sanatçı Ayşegül Aldinç, sosyal medya ile birlikte gelişen yeni yaşantı türünü eleştirerek "Instagram'da suret paylaşmak yetmez, sanatçı toplumun içinde olmalı" uyarısını yaptı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Edremit Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya gelen ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç, sosyal medya ve sanatçının toplumdaki rolü üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'INSTAGRAM GÖRÜNÜR OLMAYI ARTIRDI AMA...'

Instagram kullanımı hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Aldinç, ''Instagram bu görünür olmayı daha da artırdı, ancak sadece suret paylaşmayı yeterli bulmuyorum. Bazı hesaplarda gördüğüm kafa fotoğraflarını anlamıyorum; asansöre binerken bile poz veriyorlar. Ben bunu yapmıyorum, etkileyici bulduğum şeyleri paylaşmayı tercih ediyorum'' dedi.

Masa başı çalışanlar dikkat! Dijital dünya skolyozu tetikliyor

'BURAYA AİTİM, BURADA BİR ŞEYLER YAPMAM GEREKİYOR'

Aldinç, kariyerinin başlarında yurt dışından teklifler aldığını ancak ülkesini terk etmeyi hiç düşünmediğini belirterek "Kendimi yurt dışında nasıl düşünürdüm? Kariyerimin ilk yıllarında, 1990'larda bazı teklifler aldım, ancak burayı bırakmayı hiç düşünmedim. Belki işin içinde biraz korku vardı, ama asıl sebep buraya ait olduğumu ve burada bir şeyler yapmam gerektiğiydi" şeklinde konuştu.

İrem Derici: Aşk yok hayatımda