Bahar dizisi bomba gibi geliyor! 3 oyuncu birden kadroda

Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 09:39:00

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 09:39:00

Bahar dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Bahar kadrosuna sezon öncesi Elçin Afacan, Doğan Can Sarıkaya ve Nizam Namidar dahil oldu.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimleri başrollerini paylaştığı Bahar dizisine yeni sezon öncesi üç isim birden dahil oldu.

ELÇİN AFACAN, DOĞAN CAN SARIKAYA VE NİZAM NAMİDAR BAHAR KADROSUNDA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Bahar dizisinin yeni sezonunda dengeler değişecek. Dizide Süreyya'nın sağ kolu "Ergün" karakteri "Eylem" olarak değiştirildi. Rolün sahibi ise Elçin Afacan oldu. Hastanenin yeni doktoru Eylem sadece Süreyya'nın sağ kolu değil, aynı zamanda muhbiridir. Buğra Gülsoy'un oynadığı Evren'in yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü en yakın arkadaşı Yusuf'un oğlu Cem'e ise genç yeteneklerden Doğan Can Sarıkaya hayat verecek.

Devrim Kabacaoğlu'nun hayat verdiği Uğur'un babası Habip'i ise usta oyuncu Nizam Namidar canlandıracak. Habip, Hatice Aslan'ın hayat verdiği Nevra Yavuzoğlu'nun ikinci baharını yaşayacağı Adanalı zengin işadamı olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Gülşen Bubikoğlu'ndan İlker İnanoğlu'na doğum günü kutlaması

Samar Dadgar eşi Özcan Deniz'i savundu: Her kadın anne olmak zorunda değil