Devrim Özkan partner olacaktı... Melis Sezen 'Deha' dizisinde başrolü kaptı! Aras Bulut İynemli ile oynayacak

Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 12:18:00

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 12:18:00

Melis Sezen ve Aras Bulut İynemli 'Deha' dizisinde partner oldu. Aras Bulut İynemli'nin partneri olarak düşünülen Devrim Özkan ile anlaşılamayınca başrol Melis Sezen'in oldu. Aras Bulut İynemli'nin Devran'ı canlandıracağı 'Deha' dizisinde Melis Sezen, İmre karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Devran karakteri ile başrolünde yer aldığı 'Deha' dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Melis Sezen de dahil oldu.

Eylül ayından itibaren Show TV'de ekranlara gelmesi beklenen dizide Aras Bulut İynemli'ye eşlik edecek olan Melis Sezen, 'İmre' karakterine hayat verecek.

DEVRİM ÖZKAN YERİNE MELİS SEZEN

Daha önce Aras Bulut İynemli'nin partneri olarak Devrim Özkan düşünülmüştü. Ancak İynemli'ye partner olması bekleniyorken Devrim Özkan ile anlaşma son anda iptal edildi.

Devrim Özkan bu konuda sessizliğini korurken başrolü kimin oynayacağı da merak konusu olmuştu. Arayış sona erde ve Aras Bulut İynemli'nin partneri Melis Sezen oldu.

TANER ÖLMEZ VE AHSEN EROĞLU DA KADRODA

Ay Yapım imzalı, dram türündeki dizinin kadrosunda aynı zamanda Taner Ölmez ve Ahsen Eroğlu yer alıyor.

İNTİKAM HİKAYESİ İLE GELİYORLAR

Senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı yapımda, bir baba-oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikâyesi ele alınıyor.

Yüzünden düşen bin parça!

Yıllar sonra itiraf etti