En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi babasına ateş püskürdü! "Üç yüz lira nafaka için kavga etti"

Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 23:57:00

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 23:57:00

Temizlik takıntısı ile ünlenen Kadir Ezildi babasıyla yıllardır görüşmüyor. En Hamarat Benim programının ünlü sunucusu Kadir Ezildi, babasıyla ilgili sessizliğini bozdu. Fenomen sunucu, açıklamalarıyla izleyenleri şoke etti.

Temizlik takıntısı ile tanınan daha sonra birçok temizlik programlarına sunuculuk yapan fenomen sunucu Kadir Ezildi, yıllardır babasıyla görüşmüyor. Ünlü sunucu sonunda babası hakkında sessizliğini bozdu.

KADİR EZİLDİ, BABASIYLA İLGİLİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde nişanlanmasıyla sosyal medyanın gündemine oturan Kadir Ezildi, sunuculuğunu yaptığı En Hamarat Benim programıyla hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Babasıyla yıllardır küs olan fenomen sunucu Kadir Ezildi, En Hamarat Benim programında babasıyla ilgili adeta içini döktü.

"300 LİRA NAFAKA İÇİN KAVGA EDİYORDU"

Sunucu Kadir Ezildi açıklamasında, "Yıllar önce yanımızda olması gerekiyordu. Üç yüz lira nafaka için kavga ederken yanımızda olması gerekiyordu. Ya! O gün üç yüz lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben, 500 bin TL para harcayabildim Allah'ıma şükürler olsun." dedi.

"BEN HASTA ALTI TEMİZLEDİM"

Fenomen sunucu sözlerine şöyle devam etti, "Adını da hiç anmıyorum, telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın, benim için ölmüştür. Ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim, muhtacım diye kimseden bir şey de istemedim. Ben hasta altı temizledim, koli de taşıdım para mı da kazandım. Yoklukta yanımda olmayan, varlıkta da beni aramasın istemiyorum. Bitmiştir."