Samar Dadgar eşi Özcan Deniz'i savundu: Her kadın anne olmak zorunda değil

Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 10:15:00

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 10:15:00

Samar Dadgar eşi Özcan Deniz'in çocuk açıklamasının ardından eleştirilmesine cevap verdi. Samar Dadgar, "Her kadın anne olmak zorunda değil" diyerek Özcan Deniz'i savundu.

Özcan Deniz, geçtiğimiz yıl Samar Dadgar ile evlendi. Eşi Samar Dadgar'ın 30. yaşını kutlamak üzere bir doğum günü partisi düzenleyen Özcan Deniz, "Yeniden baba olmak ister misiniz?" sorusuna şu şekilde yanıt vermişti:

"53 yaşındayım. Eşim Samar ve oğlum, benim ömrüm. Ne kadar daha onlara eşlik edebilirim, bilmiyorum. Onlar gençken yaşlı olmak istemiyorum. Bu yüzden, bir çocuk daha dünyaya getirip, o çocuk 10 yaşlarında olduğunda, ben 70'lerime gelmek istemiyorum. Bu durumu göze alamıyorum; ancak Samar genç bir kadın, benim canım ve ciğerim. 'Hayat' diyelim... Onun hakkı."

"HER KADIN ANNE OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

Özcan Deniz'in açıklamaları sonrasında, Samar Dadgar, kendisine yönelik gelen tepkilere yanıt verdi. Dadgar, "Her kadın anne olmak zorunda değil" diyerek şunları ifade etti: "Her kadın anne olma arzusu taşımak zorunda değildir. Her evliliğin çocukla tamamlanması gerekmez. Bir çocuğumuz zaten var ve o bizim canımız, ciğerimiz. Eğer iki taraf da birbirini seviyorsa ve çocuk sahibi olma isteği yoksa, bunu kadın haklarına bağlamak ya da 'sen nasıl istemezsin, sonunda isteyeceksin' şeklinde zorbalıkla dikte etmeye çalışmak doğru değil. Bazı şeyler çok özel ve mahremdir. Hasta olmasam da, hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olamama durumunu düşünün. Yorumlarınız kadınları üzüyor. Herkesin yaşamına saygı göstermeniz dileğiyle, sizi seviyorum."

Özcan Deniz'den 'babalık' açıklaması... Sözleri gündem oldu

Bahar dizisi bomba gibi geliyor! 3 oyuncu birden kadroda

Gülşen Bubikoğlu'ndan İlker İnanoğlu'na doğum günü kutlaması