Güzel Aşklar Diyarı reytinglerde fena çakıldı! Final yapıyor

Yayın Tarihi: 23 Ekim 2024 Çarşamba 14:45:00

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2024 Çarşamba 14:45:00

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Özgü Kaya, Meltem Cumbul, Halil Ergün ile Burak Berkay Akgül'ün başrol oynadığı Güzel Atlar Diyarı dizisi, reytinglerde bekleneni karşılayamadı ve hakkında final kararı alındı. Güzel Aşklar Diyarı final tarihi de belli oldu.

Ekran yolculuğuna hızlı bir başlangıç yapan Güzel Atlar Diyarı dizisi de sona yaklaşıyor. Kötü Kan, Kör Nokta ve Kirli Sepeti'nin ardından, Güzel Aşklar Diyarı için de final kararı alındı.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Reytinglerin düşmeye başlamasıyla önce senaryo ekibi daha sonra yönetmen değişmişti. Özgü Kaya ile Burak Berkay Akgül'ün başrol oynadığı Kapadokya'da çekilen dizinin 6. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.

Dizide Hakim Alaca karakterini canlandıran Halil Ergün diziden ayrılmasıyla ilgili "Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma'ydı. (Güneri) Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam" demişti.