Lugano - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman? FB'de Şampiyonlar Ligi heyecanı

Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 12:18:00

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 12:18:00

Lugano - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman? soruları, sarı-lacivertli birçok taraftar tarafından merak ediliyor. Zira Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak. Peki ne zaman, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Lugano - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman? soruları, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunu kaçırmak istemeyen birçok sarı-lacivertli taraftar tarafından merak ediliyor. Zira Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda karşılaşacak.

Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu için sarı-lacivertliler hazırlıklarını sürdürüyor.

SARI-LACİVERTLİ EKİPTE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk yarım saati basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen ve ısınma hareketleriyle başlayan pas çalışmasıyla devam eden idmanda, taktik organizasyonlar üzerinde duruldu.

Teknik direktör Mourinho, taktik çalışmayı sıklıkla durdurdu ve futbolculara uyarılarda bulundu. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise sarı-lacivertli ekibin taktik çalışmaya devam ettiği kaydedildi.

Öte yandan, ''Lugano - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman?'' soruları da birçok futbol tutkunu tarafından merak edildi.

LUGANO - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

Lugano - Fenerbahçe maçı, 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da başlayacak.

Mücadele, Thun şehrindeki Stockhorn Arena stadyumunda oynanacak.