Suçlamalar nedeniyle istifa etmişti... Galatasaray taraftarı Erden Timur'u istiyor!

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 14:50:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 14:50:00

Galatasaray'da transfer krizi taraftarı isyan ettirdi. Sarı-Kırmızılı takımın taraftarları, sosyal medyada Erden Timur için "geri dön" kampanyası başlattı. Erden Timur, Galatasaray'ın son iki şampiyonluk sezonunda Başkanvekili olarak görev yapmış ancak hakkındaki suçlamalar nedeniyle istifa etmek zorunda kalmıştı.

Galatasaray taraftarı, sosyal medyada Erden Timur için "geri dön" kampanyası başlattı. Erden Timur ismi, transfer döneminde sosyal medyada en çok konuşulan başlıklar arasına girdi. Erden Timur, Galatasaray'ın şampiyon olduğu son iki sezonda Başkanvekili olarak yönetimde yer almış ama hakkındaki suçlamalar yüzünden istifa etmişti.

GALATASARAY TARAFTARI ERDEN TİMUR'U İSTİYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek tarafından yeni yönetimde yer verilmeyen Erden Timur son günlerde yeniden gündemde. Sebebi de Galatasaray'da bir türlü sonuçlanmayan transferler. Taraftarlar, Erden Timur konusunun yanı sıra transfer sezonunun başarılı geçmediği gerekçesiyle Galatasaray yönetimine tepki gösteriyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu'nun Guela Doue transferinden vazgeçtiklerini söylemesi bardağı taşıran son damla oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar Erden Timur'un göreve dönmesi durumunda transferlerin hızlıca gerçekleşebileceği görüşünde.

Erden Timur Galatasaray yönetiminden istifa ederken "Ne arsızlığımız kaldı, ne namussuzluğumuz ne de komisyonculuğumuz...İstifadan başka çarem kalmadı" demişti.