Ve sonunda bitti: Rey Manaj'ı duyurdular! Resmen imzayı atıyor...

Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2024 Perşembe 11:13:00

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024 Perşembe 13:26:00

Sivasspor forması giyen Rey Manaj, son zamanlarda Süper Lig'de isminden sıklıkla söz ettiriyor. Ayrıca golcü transfer etmek isteyen birçok takımın gündeminde yer alıyor. Öte yandan Arnavut futbolcu için bir Suudi ekibi de devreye girdi. İşte Rey Manaj transferi ile ilgili detaylar…

Rey Manaj, 2023 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a katıldı. Kısa sürede performansı ile pek çok farklı takımın takibine girdi. Ayrıca Arnavut futbolcu için Suudi Arabistan ekibi de transfer çalışmalarına başladı.

SUUDİ EKİBİ REY MANAJ'I İSTİYOR

Suudi Arabistan ekiplerinden Damac FC, Rey Manaj'ı transfer etmek için kolları sıvadı. Suudi basınında çıkan haberde; Sivasspor'un 27 yaşındaki santrafor için 15 milyon euro bonservis talep ettiği kaydedildi. Suudi ekibinin ise belirtilen fiyata yaklaştığı ve Rey Manaj transferini bitirmek istediği aktarıldı.

Öte yandan Suudi ekibinin ücret konusunda cömert davrandığı ve Arnavut futbolcunun imza atmaya sıcak baktığı belirtildi.

SÜPER LİG VE SERİE A EKİPLERİ DE DEVREDEYDİ

Rey Manaj, Süper Lig'de gösterdiği performans ile Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı. Öte yandan Serie A ekiplerinden Como ve Lazio ile de gündeme gelmişti. Ancak Sivasspor tarafından talep edilen yüksek bonservis nedeni ile Rey Manaj transferinden vazgeçildiği öne sürülmüştü.

36 MAÇTA 22 GOL

Rey Manaj 2023-2024 sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 36 mücadeleye katıldı. Sahada 2.613 dakika kalan Arnavut futbolcu, 22 gol atmasının yanı sıra takımına 3 asist katkısında bulundu.

Öte yandan halihazırda Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Rey Manaj'ın piyasa değeri, 5 milyon euro.