Star Wars'un yeni oyunu yakında geliyor... Tarih belli oldu!

Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 16:07:00

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 16:07:00

Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya oyunu Star Wars Outlaws, 30 Ağustos 2024'ten itibaren PC, PS5 ve Xbox Series'te sizleri bekliyor.

Yıldız Savaşları evreninin ilk açık dünya oyunu olma özelliğini taşıyan Star Wars Outlaws sonunda oyun severlerle buluşuyor. İşte uzun zamandır oyun severlerin merakla beklediği Star Wars Outlaws hakkında bilmeniz gerekenler.

Mehmetçik'in gözü 'Parka'

STAR WARS OUTLAWS'IN KONUSU NE?

Macera "The Empire Strikes Back" ve "Return of the Jedi" olayları arasında geçiyor. Oyun, galaksinin dört bir yanındaki hem tanıdık hem de yepyeni bölgeleri keşfetmenizi sağlıyor. Kay Vess adlı karakteri yönettiğiniz oyunda özgürlüğü ve yeni bir hayatı ararken galaksinin en çok arananları arasına katılacak ve suç örgütleriyle başa çıkmaya çalışacaksınız.

İzmir Körfezi'nde çevre felaketi!

BÜYÜK TEHLİKELERLE DOLU GÖREVLERE ATILIN

Galaksinin suç örgütlerinin verdiği yüksek riskli, bol ödüllü görevleri üstlenin. Galaksinin en çok arananlarından biri olarak değerli mallar çalın, gizli konumlara sızın ve düşmanlarınızı kurnazlıkla alt edin. Yaptığınız her seçim, sürekli olarak değişen itibarınızı etkiler.

FIRSATLARLA DOLU BİR GALAKSİYİ KEŞFEDİN

Bu oyun, Star Wars evreninde özgür bir keşif yapma ve adrenalin dolu görevler tam anlamıyla yaşama fırsatı sunuyor. Her köşe başında yeni bir macera sizi bekliyor!

STAR WARS OUTLAWS'IN TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Ubisoft ve Epic Games mağazalarından alabileceğiniz Star Wars Outlaws'ın Türkiye fiyatı, satın alacağınız pakete göre değişiklik gösteriyor.

Standart Sürüm: 1749 TL

Altın Sürüm: 2749 TL

En Üst Sürüm: 3249 TL

Kızılay'ın arıları 'iyilik' getiriyor