3 bin metrede yüzüğü düşürdü! Gökyüzünde panik anları... İşin aslı bakın ne çıktı?

Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 10:23:00

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 10:23:00

İzmir'de paraşüt eğitmeni Mehmet Karadaş, kız arkadaşı Aybike Aşkar'a gökyüzünde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Ancak bu teklif sürprizin yanında mutluluk ve şaka da barındırıyordu. 3 bin metrede yüzük düşünce olanlar oldu. Gökyüzünde hem heyecan hem de panik yaşandı. Peki, sonra ne oldu? İşin aslı ne çıktı? İşte, gökyüzündeki sürpriz evlenme teklifinin detayları...

İzmir'de Türk Hava Kurumu (THK) Selçuk Havacılık Eğitim Merkezi'nde serbest paraşüt eğitmeni olarak görev yapan Mehmet Karadaş sıra dışı bir evlenme teklifine imza atarak dikkat çekti.

GÖKYÜZÜNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Mehmet Karadaş, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı ile birlikte gerçekleştirdikleri atlayışta, cebinden çıkardığı yüzüğü Aybike Aşkar'a uzatarak evlilik teklif etti. Ama bu teklif normallerinden biraz farklı oldu. Çünkü, paraşüt eğitmeninin kız arkadaşı mutluluk ve şaşkınlığın ardından hiç beklemediği bir olayla daha karşılaştı.

Müzede 3 bin 500 yıllık testiye bakın ne oldu?

HAVADA EVLİLİK TEKLİFİ VE ŞAKASI

Mehmet Karadaş, sürpriz evlilik teklifine 'evet' yanıtını veren Aybike Aşkar'a ikinci bir şok yaşattı.

Karadaş, içerisinde sahte yüzük bulunan yüzük kutusunu açarken bilinçli bir şekilde düşürdü.

Yeryüzüne inişlerinin ardından açılan pankartla evlilik teklifini yineleyen Mehmet Karadaş, bu kez kız arkadaşı Aybike Aşkar'a gerçek yüzük taktı.

Yaşanan bu sürpriz, çiftin mutluluğunu iki katına çıkartmakla kalmadı, hayatlarında tatlı bir anı olarak yer edindi.

Banyo yaparken alt kata düştü

"KIZ ARKADAŞIM PANİKLEDİ"

Mehmet Karadaş, gökyüzündeki evlenme teklifi ve şakasına ilişkin "Sahte yüzük gökyüzünden düşünce, kız arkadaşım daha çok panikledi. Daha sonra aşağıya atlarken arkadaşlarım 'Benimle evlenir misin' yazılı pankart açtı." dedi.

"BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI"

Aybike Aşkar yaşadığı olayı ve heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

"O gün yaşanan her şey bana sürpriz oldu. Hiç beklemediğim bir şekilde, gökyüzünde yapılan teklif ve yere inişteki sürprizler beni çok şaşırttı"

Akıl almaz olay! Önce parçaladı sonra yedi