Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'uydu… Eren Khamis, son haliyle şaşırttı!

Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 17:37:00

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 17:37:00

2002 yılında izleyiciyle buluşan Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakteri Beton Orçun tiplemesini canlandıran Eren Khamis, son haliyle görenleri şaşırttı. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakteri Beton Orçun lakaplı Eren Khamis'in son hali…

İzleyicilerin karşısına çıktığı tarihten itibaren önemli bir izleyici kitlesine ulaşan Çocuklar Duymasın dizisinde Alp Eren Khamis'in yanı sıra Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi isimler de yer alıyordu.

Toplam 9 sezon süren Çocuklar Duymasın dizisinin en çok dikkat çeken karakterlerinden biri olan Beton Orçun dizinin bitmesine rağmen dillerden düşmüyor. Bu nedenle Beton Orçun tiplemesine hayat veren Alp Eren Khamis'in son hali birçok izleyici tarafından merak ediliyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNİN BETON ORÇUN'U ŞAŞIRTTI!

Çocuklar duymasın dizisi ile tanınan Alp Eren Khamis, hala Beton Orçun karakteriyle tanınıyor. Öte yandan Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi isimlerle birlikte rol alan Alp Eren Khamis'in yaşadığı değişim ise merak ediliyor.

Şimdilerde 20 yaşında olan Alp Eren Khamis'in seneler sonraki halini görenler hayrete düşüyor. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakteri Beton Orçun lakaplı Eren Khamis'in son hali...