Kişilik testi: Zeka ve hafıza yapın ortaya çıkıyor! Başparmak şeklini seç sonucu öğren

Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2024 Perşembe 10:49:00

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024 Perşembe 10:49:00

Kişilik testleri insanların; zeka, hafıza ve liderlik gibi özellikleri hakkında ipuçları elde edilmesinde faydalı olabiliyor. Nitekim başparmak şekline istinaden hazırlanan bu kişilik testinde de insanların zeka ve hafıza yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Üstelik tek yapılması gereken, başparmak şekline istinaden hazırlanan sorunun cevaplanması. İşte kişilik testinin detayları…

Kişilik testleri, insanların zeka, liderlik ve hafıza gibi çeşitli özellikleri hakkında ipuçları elde etmelerinde yardımcı olabiliyor. Bu nedenle kendini keşfetmek isteyen birçok insan, kişilik testlerini severek çözüyor.

Bu kişilik testinde de hem zeka hem de hafıza yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Üstelik tek yapılması gereken, kişilik testindeki sorunun cevaplanması.

ZEKA VE HAFIZA YAPIN ORTAYA ÇIKIYOR

Hafızanın yanı sıra zeka yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, tek soruya istinaden oluşturuldu. İlgili soru, ''Başparmak şeklin nasıl?'' sorusu. Cevaplarda ise 2 farklı başparmak şekli şıkkı yer alıyor. Ayrıca bu şıklar, kavisli başparmak şekli ile düz başparmak şekli.

Kişilik testinde beklenen, testi çözen kişinin kendi başparmak şeklini kontrol ederek ilgili soruyu cevaplaması. Çünkü her başparmak şıkkı, zeka ve hafıza yapısı hakkında farklı yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor.

Zeka ve hafıza yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartan bu kişilik testi, yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Sadece verilen cevaba istinaden hem zeka hem de hafıza yapısı hakkında fikirler ortaya çıkartabiliyor.

BAŞPARMAK ŞEKLİNE İSTİNADEN HAZIRLANAN TESTE GİRİŞ

Kişilik testine giriş yapmak oldukça basit. Çünkü aşağıda bulunan teste başlama resmine tıklanması yeterli oluyor. Ayrıca kişilik testindeki başparmak şekline istinaden oluşturulan tek sorunun cevaplanması ile zekanın yanı sıra hafıza yapısı hakkında verilen fikirlere erişim sağlanabiliyor. İşte söz konusu kişilik testine başlama resmi;