Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'dan şok karar: Evlilik yolunda ayrılık

Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 21:15:00

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 21:15:00

Şovmen Mehmet Ali Erbil, evlilik hazırlıkları yaptığı kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan'dan ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde ‘Mali'den çocuk istiyorum' diyen Ceylan, sosyal medyadan açıklamada bulundu. Daha öncede Erbil'den ayrılıp barışan Ceylan, ‘'Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız" dedi.

Turnike adlı programın sunuculuğunu üstlenen Mehmet Ali Erbil, geçen günlerde kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etti. Ancak tekliften kısa bir süre sonra ikili yollarını ayırdı. Ayrılık sürecinde yaptıkları açıklamalarla magazin gündeminde bomba gibi düşen çift, kısa bir süre sonra tekrar bir araya geldi.

MEHMET ALİ ERBİL VE GÜLSEREN CEYLAN NİKAH KIYMIŞTI

Magazin dünyasında bol bol yer alan çiftten Mehmet Ali Erbil, geçen günlerde de sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydığını açıklamıştı. Erbil, "Zaten evli gibiyiz. Her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikâh olmasını, ben de tamam dedim" ifadelerini kullandı.

ÇİFTTEN BİR AYRILIK KARARI DAHA GELDİ

Ancak çiftin mutluluğu yine uzun sürmedi. Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, bir kez daha ayrılık kararı aldı. Ünlü çiftten Gülseren Ceylan, gece yarısında yaptığı paylaşımla ayrılığı duyurdu.

"MEHMET ALİ İLE YOLLARIMI AYIRDIM"

Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Ceylan sözlerini "Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız. Hayatıma kaldığım yerden kaossuz mutlu, pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum." diyerek tamamladı.